'interjú'

Személyzeti kérdésekre alkotói szabadsággal válaszol a Fémalk

Nem várt kihívásokkal kell szembenézniük a járműiparban tevékenykedő cégeknek. Bármennyire sikeres, innovatív és fejlődni vágyó egy társaság, meglepő módon a fejlődés útjában legtöbb helyen ma a szakképzett munkaerő hiánya áll.

Author: Fodor László | 2016.10.12. 08:30

Miskolci ipari park: több lehetséges betelepülővel tárgyal a város

Egyre több irányból találják meg a miskolciak postaládáját és a város hirdetési felületeit az álláshirdetések, Budapestről, Dunántúlról, Ausztriából vagy épp Szlovákiából. A város mindent megtesz annak érdekében, hogy lakosait helyben képezze, munkavállalóit megtartsa, hiszen ott is erősödik az autóipar. A témáról a város alpolgármesterével beszélgettünk.

Author: Wurmbrandt András | 2016.10.07. 08:31

Győri Imre: fontos pozíciókat tölthetnek be nálunk a fiatalok

Az a téves kép él, hogy az öntödék olyanok, mintha a pokol kapuján léptünk volna be. A Magyarmet ügyvezetője ezt akarja lerombolni: automatizált gyártás zajlik a vállalatnál, robotok segítik a munkát, modern felszerelés teszi 21. századivá a termelést.

Author: Pardavi Mariann | 2016.09.27. 08:30

Török József: tökéletességre törekszünk az eloxálásban is

A győrújbaráti Török Gépipari Kft. legújabb zászlóshajója az eloxáló üzem, ahol modern, automata berendezésekkel dolgoznak. Mivel ez a sor teljesen automatizált, így elkerülik az emberi tényezők okozta hibalehetőségeket.

Author: Pardavi Mariann | 2016.09.26. 08:31

« ...3456789... »
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink