'FCA'

A Daimler után a Boschnál is körülnéznek a hatóságok

Újra lendületbe jött a német ügyészség, hiszen a napokban a Daimlernél tartott házkutatást követően a Boschnál is nyomozást indított. A beszállító neve már a VW-botrányt követően is felmerült.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.05.29. 06:31

Mi lesz itt? Felvásárlási adok-kapok indult a VW és az FCA között

Épphogy gazdát cserélt az Opel, újabb felvásárlási hírtől hangos az autóipar: Sergio Marchionne most a Volkswagennél próbálkozik együttműködést kialakítani, ráadásul az FCA-vezér még az adásvételtől sem zárkózik el.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.03.17. 10:30

EU: a VW önként fizessen jóvátételt Európában!

Az FCA-t és a VW-t is a dízelbotrány miatt figyelmeztette Elzbieta Bienkowska EU-biztos. Az olaszoktól vizsgálatot, a németektől kártérítést követelnek a hatóságok.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.31. 06:30

Tessék kapaszkodni: Trump ajánlata az autógyártóknak

Hivatalba lépése után szinte azonnal felmondott egy szabadkereskedelmi egyezményt, melyért az Obama-kormány évekig dolgozott, ezen felül találkozóra hívta az amerikai autógyártók vezetőit Donald Trump: nem akármilyen ajánlatokat kapott a Ford, az FCA és a GM.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.26. 10:30

Dízelbotrány 2.0: az FCA a Volkswagenhez hasonló módon csalhatott

Bár az érintett kocsik nagyságrendje kisebb, a hatósági vádak alapján az olasz-amerikai gyártó most napvilágra jutott trükközése erősen hasonlít a VW ügyére. Ezúttal is könnyen dollármilliárdos büntetéssel végződhet a történet.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.13. 09:45

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink