'ez történt'

De miért megy 550 audis dolgozó Pozsonyba? – Ez történt a 43. héten

Nem példa nélküli, mégis figyelemfelkeltő lépés a győri Audinál, a nemzeti buszgyártási stratégiára alapozva tervezett autóbuszok, 16 ezres Toyota visszahívás Magyarországon és egy város, ahonnan eltűntek a dízeles buszjáratok. Ez volt az elmúlt hét az Autopro szemével, a hosszú hétvége miatt kivételesen szerdán.

Author: Wurmbrandt András | 2016.11.02. 08:30

Járműipari helyzetértékelések és seregszemle - Ez történt a 42. héten

A mögöttünk lévő hét egyértelműen az Automotive Hungary Kiállításról szólt, amelyen szinte mindenki megszólalt – de legalábbis ott volt – aki számít. A legrangosabb járműipari seregszemle adott témát bőven a jelen lévőknek, elég a munkaerőhiányra gondolni, ami mindannyiuk számára égető probléma, amire megoldást kell találni. A kiállításhoz kapcsolódó Techtogether verseny is ebben próbált segíteni.

Author: Wurmbrandt András | 2016.10.24. 10:30

Elektromos autók és IAA - Ez történt a 38. héten

A kormány támogatja az elektromos hajtású autók vásárlását, az idén erre 2 milliárd forintot biztosítanak, rúgógyárat avattak Tatán és dübörög az IAA Hannoverben. Ez történt a 38. héten.

Author: Wurmbrandt András | 2016.09.26. 11:07

Két autógyár egy magyar városban - ez történt a 32. héten

A Mercedes-Benz kecskeméti terveiről faggattuk a vállalatot, közben újabb motor került a dízelbotrány fókuszába. Az Opel gyártósorai belendültek, a Continental saját önvezető autót tervez, felmértük a munkaerő hiányának mértékét.

Author: Gégény István | 2016.08.15. 09:28

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink