'elektromos hajtás'

Teljesen újat gurít a Toyota az e-autózásban

A japánok mindent megígértek, amit a piac hallani szeretne: egy újfajta akkumulátornak köszönhetően nagyobb hatótávval és kisebb töltési idővel hódítanának, mindezt legkésőbb 2022-ben.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.08.03. 12:22

A Volkswagen koncepció minibusza nyerte a jövő kisbusza díjat

A Volkswagen teljesen elektromos, önvezető minibusza, a ’60-as évek hippi mikrobuszának utódja, az I.D. Buzz lett 2017-ben a jövő koncepcióautója, ezzel lendületet adva az autógyártó elektromos átalakítási stratégiájának.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.08.02. 15:32

Magyarországra támaszkodva dolgozik az elektromos mobilitás elterjesztésén a Siemens

A Siemens az elektromos meghajtású légiközlekedésben is szeretne piacvezető lenni, épp ezért dolgozunk olyan hajtásrendszerek és integrált akkumulátorok fejlesztésén, amelyek a lehető legkisebb tömeg mellett képesek a legmagasabb teljesítményre– mondja interjúnkban Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Author: Uzoni Ábel | 2017.08.02. 06:25

Bolívia lehet az elektromos autózás egyik kulcsa

A dél-amerikai országban található a legtöbb, az akkumulátorok egyik fő alkatrészének számító lítium, nem csoda hát, hogy az ország elnöke kisebb aranykort vizionál hazája számára. A kérdés csak az, hogy az ország milyen erős alkupozícióval rendelkezik a globális autóiparral szemben.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.31. 12:26

Elektromos autót venne? Ezzel mindenképp számoljon!

Amilyen hirtelen jelent meg a technológia a piacon, olyan kevés tapasztalat áll rendelkezésre a vásárlásnál. Nagy szerencse, hogy az ADAC most elárulja, hogyan változik meg öt év alatt egy elektromos autó.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.30. 06:31

Elektromos Mini: nem kapják meg a lényeget a britek

A brexit ellenére Nagy-Britanniában készíti majd a BMW a teljesen elektromos Minit, ám a németek így is megtartják maguknak a gyártás egyik legfontosabb stratégiai elemét.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.27. 09:26

Elektromos teherautót tesztel a Porsche és a VW

A zéróemissziós haszongépjárművek a zwickaui és lipcsei üzemekben teljesítenek szolgálatot. Egyelőre jobb is, ha nem merészkednek ki velük a gyárkapun kívül, mert a hatótáv még nem az igazi.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.22. 06:25

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink