'Donald Trump'

Franciaországban is hazarendelhetik az autógyártókat?

Európában terjeszkedhet az amerikai elnökválasztás utáni hangulat: a franciaországi politikai megmérettetésen induló Marine Le Pen Donald Trumphoz hasonlóan felvetette az autógyártókkal való kapcsolat újraértelmezését.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.13. 09:10

Mexikó vs. USA: mit reagálnak a beszállítók?

Komoly menni-maradni dilemmává nőtte ki magát az utóbbi hetekben, hogy az autógyártók Mexikót, vagy annak északi szomszédját válasszák-e beruházásaik helyszínéül. Most a beszállítókon a figyelem.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.11. 12:30

Trump állhat a Ford mexikói beruházásának törlése mögött

Záporozni kezdtek a hírek az amerikai autógyártók háza tájáról: ezek egyike egy korábban a Ford által tervezett beruházás lemondása – nem nehéz megtalálni a hasonlóságot a Ford és General Motors problémái között.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.05. 06:58

A németek hangulatát nem billentette ki Trump

Több mint két és fél éves csúcsra emelkedett az ifo gazdaságkutató intézet németországi üzleti hangulatindexe decemberben, mivel a vállalatok továbbra is bíznak a legnagyobb európai gazdaság jövőjében, és nem aggódnak amiatt, hogy Donald Trumpot választották meg az Egyesült Államok elnökévé.

Author: MTI | 2016.12.19. 13:32

Trumpnak nem kell a Boeing

Az amerikai kormány a Boeingtől vásárolt volna kettő vagy még több új repülőt a leendő amerikai elnökök számára, hat héttel a beiktatása előtt azonban Donald Trump bejelentette, hogy lőttek a több mint 4 milliárd dolláros Air Force One megrendelésnek.

Author: autopro.hu/P.M. | 2016.12.07. 14:35

12 »
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink