'dízel'

Matthias Müller: Összeesküdtek a dízel ellen, nem hagyjuk!

A dízelmotorok kitiltásának és károsanyag-kibocsátásának napirenden tartása a közbeszédben a dízeljárművek ellen indított kampány része - jelentette ki Matthias Müller, a Volkswagen AG vezérigazgatója a Neue Züricher Zeitung lapnak adott interjúban.

Author: MTI | 2017.07.21. 15:36

Dízelbotrány árnyéka vetült a Daimlerre is

A német Süddeutsche Zeitung csütörtöki beszámolója szerint a szövetségi közlekedési minisztérium vizsgálóbizottság elé rendelte meghallgatásra a Daimler konszernt az egyes dízelmotorok emissziós értékeinek manipulálásával kapcsolatban felmerült ügyészségi gyanú miatt.

Author: MTI | 2017.07.13. 13:32

Elég volt! Új emissziós tesztrendszer jöhet a németeknél

A VW-botrány után lassan két évvel rendszerszintű reformokba kezd Németország: az új szabályozásban a fogyasztóvédelemtől az önkormányzatokon és a környezetvédőkön keresztül a minisztériumokig sokan szerephez juthatnak.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.06. 08:40

A vezetők számát is csökkentik a Volkswagennél

A Volkswagennél azt tervezik, hogy redukálják vezetőik létszámát Németországban, mégpedig azzal, hogy bizonyos vezetőknek felajánlják a nyugdíjba vonulás lehetőségét, ahogy ezt tették egyébként a közelmúltban a más munkakörökben dolgozó kollégáikkal is. A terv része a társaság dízel-botrány utáni szélesebb körű átalakításának.

Author: autopro.hu/V.V. | 2017.06.28. 14:31

Kitilthatják a kevésbé korszerű dízel járműveket Münchenből

A német járműkonszern központjának is otthont adó München város vezetése kitiltaná a károsanyag-kibocsátás magas szintje miatt a kevésbé korszerű dízeljárműveket a bajor fővárosból – derül ki a városvezető Süddeutsche Zeitungnak adott nyilatkozatából.

Author: MTI | 2017.06.15. 08:51

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink