'buszgyártás'

Minden, amire a Mercedes sztrájk miatt nem figyeltünk – Ez történt a 47. héten

Az elmúlt héten is a „bér” szó volt az egyik meghatározó kifejezés a magyar járműiparban. Ehhez aztán olyan szavak kapcsolódtak, mint a megállapodás, az emelés, a tárgyalások és a sztrájk. Most nézzük, mi történt még a múlt héten, amire talán az előzőek miatt nem figyeltünk annyira.

Author: Wurmbrandt András | 2016.11.28. 11:00

Vincze-Pap Sándor: 50 százalékos béremeléssel lehetne visszacsábítani az embereket a buszgyártásba

Köszönhetően a Nemzeti Autóbuszgyártási Cselekvési Tervnek és a volán társaságok, valamint a BKK igényeinek, hamarosan beindulhat a magyar buszgyártás, amely ma – megrendelés hiányában – parkolópályán van. A napokban megrendezett 47. Autóbusz Szakértői Tanácskozáson beszélgettünk az egykor szebb napokat látott ágazat kitörési pontjairól és a realitásokról Vincze-Pap Sándorral, a Magyar Buszgyártók Szövetségének elnökével.

Author: Wurmbrandt András | 2016.11.21. 08:50

Megalakult a Nemzeti Autóbusz Beszerzési Bizottság

Miután a kormány döntött az azonos nevű stratégia megalkotásáról, következő lépésként felállított egyből kettő, kifejezetten a beszerzésekkel foglalkozó szervezetet.

Author: autopro.hu/G.I. | 2016.08.26. 16:09

Villanyhajtású az év busza

Már a díjat odaítélő zsűri is felfigyelt az alternatív hajtásra, a kitüntető címet idén a Solaris környezetbarát járműve érdemelte ki.

Author: autopro.hu/Hírszerkesztő | 2016.08.24. 09:18

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink