'beszállító'

Elkezdődtek a kecskeméti Mercedes gigaberuházásának előkészületei

A Mercedes-Benz 2016 júliusában bejelentette, hogy megépíti második gyárát Kecskeméten, amely első- és hátsókerék meghajtású személygépkocsik gyártására is alkalmas lesz. Megkérdeztük, hol tart az egymilliárd euró értékű beruházás és hogyan érinti a felfutás a magyar cégeket.

Author: Pardavi Mariann | 2017.01.31. 14:29

Globális leállást hozhat egyetlen csehországi tűzeset

A Brüsszelben bejegyzett Recticel cseh gyárában világszinten is egyedülálló bőr belső termékeket készítenek. Még nem tudni, hogy reagálnak a legnagyobb autóipai beszállítók a termelés leállására.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.25. 09:05

Mexikó vs. USA: mit reagálnak a beszállítók?

Komoly menni-maradni dilemmává nőtte ki magát az utóbbi hetekben, hogy az autógyártók Mexikót, vagy annak északi szomszédját válasszák-e beruházásaik helyszínéül. Most a beszállítókon a figyelem.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.11. 12:30

Mennyire vagyunk kiszolgáltatva az autógyártóknak?

A pillangó-elmélet szerint, ha egy lepke megrebbenti a szárnyát az Amazonas vidékén, az akár tornádót is gerjeszthet az Egyesült Államokban. Valahogy ilyen kölcsönhatásban áll a magyar gazdaság az autóiparral: átállítja gyártósorát az Audi győri gyára, ami időszakosan csökkenti a termelést, nem alakulnak olyan jól az A3-as értékesítési számai, és ez máris meglátszik a magyar GDP-n. Vajon áldás vagy átok az autóipari függés?

Author: autopro.hu/P.M. | 2016.12.20. 14:30

Oroszországot veszi célba a Schaeffler

Az autóipari és vasúti gyártókkal való kapcsolat élénkülését, illetve újabb megrendeléseket remél a beszállító az országban nyitott irodájától.

Author: autopro.hu/B.B. | 2016.12.16. 09:45

Lefújta a Valeo az FTE felvásárlását

A versenyhivatal döntése miatt állítja le a korábban tervezett akvizíciót a beszállító. Ezen felül is zajlik az élet a cégnél.

Author: autopro.hu/B.B. | 2016.12.05. 12:04

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink