'Audi'

Az Audi márka a Magyar Kézilabda Szövetség új főtámogatója

A prémium kategória piacvezetőjeként az Audi elkötelezett támogatója a magyar sportéletnek. A Magyar Úszószövetség, a vitorlásversenyek támogatása, az Audi quattro Golf Kupa megrendezése és az autósport iránti elkötelezettsége mellett a négykarikás márka január elejétől a Magyar Kézilabda Szövetség főtámogatója lett.

Author: autopro.hu/W.A. | 2017.01.12. 13:35

Az elektronikai ipar csúcsvállalataival működik együtt az Audi

A mesterséges intelligencia (AI) az automatizált vezetés kulcsfontosságú technológiája, az Audi pedig az elektronikai ipar vezető vállalatait választotta partnereiül a gépi tanulás (Machine Learning) területén döntő fontosságú know-how kiépítéshez. A négykarikás márka olyan önállóan közlekedő tanulmánymodellt mutat be a Las Vegas-i Consumer Electronics Show (CES) alkalmával, amely már az NVIDIA szakembereivel közösen készült.

Author: autopro.hu/W.A. | 2017.01.10. 10:30

CES 2017: ezt hozták a gyártók

Többségében idén is tanulmányautók, kisebb-nagyobb technológiai megoldások és bejelentések adták a Consumer Electronic Show legnagyobb durranásait. Megmutatjuk, mikről hulltak le a leplek.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.09. 06:30

Zöld ágra jutott a VW, az Audi és az USA

Megszületett a megállapodás a dízelbotrány egyik legproblémásabb motortípusával kapcsolatban: a német gyártó újabb húszezer kocsit vásárol vissza az Egyesült Államokban.

Author: autopro.hu/B.B. | 2016.12.22. 12:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink