'Audi'

Tervezési hiba miatt komolyan nyelik az olajat az Audik

Egy ezer kilométeres út során akár két és fél liter olajat is elfogyasztanak bizonyos, 1,8 és kétliteres motorral szerelt Audik. A probléma nem új, azonban végleges megoldás még nem született.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.02.13. 06:34

Audi bértárgyalások: farkasszemet néz a menedzsment és a szakszervezet

Az Audi Hungaria Független Szakszervezet sztrájkbizottsága szerdán ismét tárgyaló asztalhoz ült a vállalat menedzsmentjének képviselőivel, ám továbbra sem tudtak megállapodni az alapbéremelés mértékéről. A munkáltató szerint ugyanis az alapbéremelés növelése csak a leegyeztetett, vagy már létező juttatási elemek terhére történhetne meg.

Author: autopro.hu/W.A. | 2017.02.08. 21:02

Hatszázezres visszahívást indít a VW-konszern

Többségében az Audi modellek tulajdonosai készülhetnek a visszahívásra, de tízezernél is több Porsche-modellel is baj van. Az akció során több hibát is orvosolnak.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.30. 12:30

Új területre tenné be a lábát az Audi

Zajlik az élet a motorsportok terén: a négykarikások nemrég otthagyták a le mans-i 24 órás versenyzést, helyette most a World Rallycross sorozattal szemeznek.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.19. 14:30

Az Audi márka a Magyar Kézilabda Szövetség új főtámogatója

A prémium kategória piacvezetőjeként az Audi elkötelezett támogatója a magyar sportéletnek. A Magyar Úszószövetség, a vitorlásversenyek támogatása, az Audi quattro Golf Kupa megrendezése és az autósport iránti elkötelezettsége mellett a négykarikás márka január elejétől a Magyar Kézilabda Szövetség főtámogatója lett.

Author: autopro.hu/W.A. | 2017.01.12. 13:35

Az elektronikai ipar csúcsvállalataival működik együtt az Audi

A mesterséges intelligencia (AI) az automatizált vezetés kulcsfontosságú technológiája, az Audi pedig az elektronikai ipar vezető vállalatait választotta partnereiül a gépi tanulás (Machine Learning) területén döntő fontosságú know-how kiépítéshez. A négykarikás márka olyan önállóan közlekedő tanulmánymodellt mutat be a Las Vegas-i Consumer Electronics Show (CES) alkalmával, amely már az NVIDIA szakembereivel közösen készült.

Author: autopro.hu/W.A. | 2017.01.10. 10:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink