Autopro Blog Magyar frissítő a brazil földalatti építéséhez

Magyar frissítő a brazil földalatti építéséhez

ContiBlogger | 2016.02.03 14:39

Magyar frissítő a brazil földalatti építéséhez

Az idei év igazi Kánaán a sportrajongók számára, hiszen a foci EB-n, és a riói olimpián is szurkolhatunk a magyar sportolóknak. Ehhez közlekedésre is szükség van, amelynek fejlesztéséhez hazánk is hozzájárul.

Hirdetés

Mi, a Continál nemcsak szurkolunk, hanem aktív szerepet is vállalunk a riói olimpia sikeres megrendezésében. Jelenleg is gőzerővel dolgoznak Rio de Janeiro-ban a legújabb, 4-es metró vonal megépítésén, amely emberek millióit hivatott szállítani az olimpiai játékok központjába.

A föld alatt még javában halad a Tatuzao (nagy tatu) becenévvel illetett hatalmas alagútfúró gép, amelynek hűtéséhez a Continental ContiTech magyarországi divíziója gyártotta és szállította a nagy átmérőjű ipari tömlőket.

Munkában a "nagy tatu"

Tekintettel arra, hogy a metróprojektet nagyon szorítja az idő, szó sem lehet leállásról, így a tömlőinkre is óriási felelősség hárul. Az összesen 2,5 milliárd eurós költségű építkezés remek erőpróba a Conti munkatársai és termékei számára.

Ha pedig már Rióban járunk, ne feledkezzünk meg a város jelképének számító Cukorsüveg-hegyről sem. Itt is felbukkan a sárga-fekete szakértelem és minőség, hiszen a látogatókat a hegyre szállító liftek ugyancsak a ContiTech hidraulikus tömlőit használják.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink