Autopro Blog Az Autopro olvasói tudják, miért lett rosszul a BMW főnöke

Az Autopro olvasói tudják, miért lett rosszul a BMW főnöke

Gégény István | 2015.09.17 14:51

Az Autopro olvasói tudják, miért lett rosszul a BMW főnöke

Szakportálunk tartalmait nem csupán olvasni lehet, de hozzá is szabad szólni a leírtakhoz. Ezt egyre többen megteszik, mi pedig csokorba szedtük az elmúlt időszak terméseit.

Hirdetés

A menekültáradattal kapcsolatban megszólaltak a járműipari vállalatok vezetői, miniszteri megnyilatkozást is közzétettünk, ezt pedig olvasóink sem hagyhatták szótlanul. Dieter Zetsche, a Diamler vezetője elég rendesen megkapta a magáét.

„...mire megértik a nyelvet és megtanulják főleg szakmai szinten, utána pedig ki is kellene tanítani, képezni őket, addigra pont csődbe megy a Mercedes és Németország is...”

„Éljen az új munkaerő! Legalább nem sírok majd itthon, hogy nekem milyen rossz, mert odakint egy ládamosó többet keres, mint itthon egy mérnök.”

Solt Tamás, a szentgotthárdi Opel gyár vezetője hasonlóan nyilatkozott, mint német kollégája. Az ő megszólalása sem aratott osztatlan sikert.

„Képzett menekültek? Miről beszélünk? (...) Elsősorban a magyar munkanélküliséget kéne megszüntetni...”

Az Audi Hungaria új logisztikai központja átadásakor azt írtuk: „Egyáltalán nem mellékes üzenetet hordoz az a járulékos tény, hogy a csarnok üzemeltetése során nulla szén-dioxid keletkezik.” Kommentelőnk visszakérdezett:

„És a napi 450 egységnyi kamionforgalom???”

A válasz egyszerű: a kamionforgalom kétségkívül káros anyagok kibocsátásával jár, ám ez aligha része a létesítmény üzemeltetésének. A kijelentés az áramhasználatra, a fűtésre, a csarnokon belüli elektromos targoncaforgalomra vonatkozik.

Bár többségében kritikus hangokkal találkozunk, értünk mi a nézettség, a lájkok nyelvén is. Köszönjük a megtisztelő figyelmet, cikkeink megosztását, annak pedig különösen örülünk, ha kritikus szituációk esetén sem hagyja el a humorérzék olvasóinkat! Ilyen megjegyzéssel zárjuk mostani válogatásunkat, amelyet a BMW főnökének rosszullétéhez illesztett egy hozzászóló (a bajor gyártó friss tájékoztatása szerint Harald Krüger jobban van, jövő héten visszatér a munka világába):

„Megtudta, hogy az új autóikban az index alapfelszereltség lett.”

Így írtok ti. Folytassátok bátran!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink