Autopro Blog A Continental gurítja a győztes gólt

A Continental gurítja a győztes gólt

ContiBlogger | 2016.06.14 09:49

A Continental gurítja a győztes gólt

Ahogy szinte egész Európa, nálunk is a kollégák közül nagyon sokan focilázban égnek – főleg hogy több évtized után ismét a magyar csapatnak szurkolhatunk az EB-n.

Hirdetés

A Continentalnál komoly hagyományai vannak a foci szponzorációnak, a gumiabroncs divízió már több világ- és Európa-bajnokság támogatója volt. Amikor csak lehet, az együttműködések kapcsán mindig igyekszünk előrukkolni valami rendhagyóval, izgalmassal.

Most egyedi tervezésű, stílszerűen „ContiGoal” névre keresztelt gumiabroncsokkal láttuk el az összes válogatottat – így a hazánk nemzeti csapatát is – szállító autóbuszokat. A csapatoknak elég nagy távolságokat kell megtenniük a 10 franciaországi helyszín között, így mérnökeink kifejezetten ezekre az igényekre fejlesztette az abroncsokat.

A ContiGoal HA 3 bármelyik tengelyre felszerelhető, futófelülete optimális hosszanti bordákkal rendelkezik a megfelelő kezelhetőség és nedves úton nyújtott teljesítmény érdekében. A mély, 3D-s lamellák extra tapadást és kiváló fékezési tulajdonságokat tesznek lehetővé, míg a speciális keverék és a zárt oldalszárnyak pedig kivételesen alacsony gördülési zajszintet biztosítanak. Emellett a megerősített oldalfal hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez.

A kényelem és a biztonság tehát adott a fiúknak, most rajtuk a sor, hogy a pályán bizonyítsanak!

Kiemelt Partnereink