Techtogether Álláskeresők figyelmébe: a munkavállaló áll a középpontban a Bentelernél

Álláskeresők figyelmébe: a munkavállaló áll a középpontban a Bentelernél

Benteler Autótechnika Kft. | 2017.01.16 11:00

Álláskeresők figyelmébe: a munkavállaló áll a középpontban a Bentelernél

A Benteler Autótechnika Kft.-nél mindig jól indul a hét, mert a cég vezetői tudják, hogy munkatársaik akkor a leghatékonyabbak, ha jól érzik magukat. Ezért odafigyelnek a munka-magánélet egyensúlyára, nemcsak megvalósítják kollégáik ötleteit, de meg is jutalmazzák azokat, egyénre szabott karrierlehetőséget biztosítanak mindenkinek, a kiemelkedő teljesítményt pedig bónuszokkal ösztönzik.

Hirdetés

A Benteler Autótechnika Kft. a német Benteler cégcsoport leányvállalataként Móron működik. A 140 éves múlttal rendelkező cég jelentős szerepet vállal az ipari csőgyártásban és az autóipari alkatrész gyártásban. A világ 40 országában vannak jelen 30 ezer alkalmazottal.

2000 óta működő móri gyáruk az autóipari divízióhoz és az észak-kelet-európai régióhoz tartozik. Több, mint 600 munkatársat foglalkoztatnak, amelynek 20%-a irodai alkalmazott. Telephelyükön motortéri csöveket és kipufogó-alkatrészeket gyártanak. Tevékenységük magában foglalja az üzemanyag-, a hűtővíz-, az olaj- és más csövek hajlítását, fűrészelését, hegesztését, forrasztását, illetve különböző technológiákkal történő megmunkálását és ellenőrzését. Számos technikai eszköz és saját fejlesztésű ellenőrző készülék tervezése és kivitelezése házon belül történik. Alkatrészeik a világ valamennyi autógyárának tömeg- és szériatermékeibe beépülnek, az Auditól kezdve a Mercedesen és a BMW-n keresztül egészen a Porschéig. Fontos a kiváló minőség, hiszen a megbízható és biztonságos üzemmód elengedhetetlen az autók kifogástalan működéséhez.

A vállalatnál a nemzetközi háttérnek köszönhetően az angol és/vagy a német nyelv ismerete elengedhetetlen. A munkatársaknak külföldi kiküldetésekre, cégcsoporton belüli állások megpályázására van lehetőségük – többen közülük a cégcsoport valamelyik külföldi vállalatánál folytatják pályafutásukat.

A tehetség felkutatását és kiaknázását alapvető feladatnak tekintik, hiszen tudják, a siker fokmérője a már magasan képzett szakértői állomány megtartásának képessége. Hangsúlyt fektetnek az oktatásra, a szakmai képzésekre. Utánpótlás és tehetségprogram keretében fejlesztik kulcsembereiket, akikre a jövő vezetőiként és szakembereiként tekintenek.

A Bentelernél van karrierépítési és fejlődési lehetőség – miért ne sikerülhetne Neked is?

Globális beszállítóként vannak közös céljaik és van jövőképük, amelyekért tesznek is. Várják a pályakezdő kollégákat is, mert az új látásmód forradalmi változást hozhat, és a konstruktív ötletek náluk maximális támogatásban részesülnek.

Csatlakozz a Bentelerhez, és légy részese a közös munkának és sikernek! Itt biztosan segítenek, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő utat.

(X)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink