Techtogether Talmácsi Gábor és Kőváry Barna a Techtogether versenyen

Talmácsi Gábor és Kőváry Barna a Techtogether versenyen

Wurmbrandt András | 2016.10.18 11:00

Talmácsi Gábor és Kőváry Barna a Techtogether versenyen

Talmácsi Gábor és Kőváry Barna is színesíti jelenlétével és élménybeszámolóival a Techtogether Automotive Hungary műszaki egyetemi hallgatói versenyt.

Hirdetés

Kötetlen beszélgetésen mesél pályafutásáról az Automotive Hungary Kiállításon a Techtogether standnál Talmácsi Gábor gyorsaságimotor-versenyző a MotoGP 125 cm3-es kategóriájának világbajnoka október 19-én 12.30 és 13.30 között. A beszélgetés moderátora Kőváry Barna Rally versenyző, a DIGI TV Félelem nélkül című műsorának vezetője lesz, ő egyébként másnap, szintén az ebéd szünetben, afrikai túrájáról tart majd beszámolót. Ingyenes belépőért itt lehet regisztrálni.

A Techtogether Automotive Hungary műszaki egyetemi hallgatói verseny egyébként a műszaki pálya, elsősorban a járműipar iránt érdeklődő középiskolásoknak, egyetemistáknak szóló, illetve az ő részvételükkel zajló verseny, amelyen a izgalmas vállalati feladatokat oldanak meg a csapatok. A feladatokat a magyar autóipar olyan kiemelkedő vállalatai adják fel, mint az Audi Hungaria Motor Kft, a Flex Kft., a Knorr-Bremse Fékrendszer Kft., a Mercedes-Benz Manufacturing Kft., a BPW- Hungária Kft, a Continental Hungária Kft., az Energotest Kft., a Fémalk Zrt., a LUK Savária Kft., a Magyarmet Finomöntöde Kft., a Nemak Győr Kft., a Trigo Kft., a S&T Kft., az AGC Glass Hungary Kft., és a Tequa International Kft.
A hallgatók a következő egyetemekről érkeznek: BME, Debreceni Egyetem, Miskolci Egyetem, Óbudai Egyetem, Pallas Athéné Egyetem GAMF, Pannon Egyetem Veszprém, Pécsi Egyetem, Szegedi Egyetem, Széchenyi István Egyetem Győr, Szent István Egyetem Gödöllő.

Ha a látogatók díjazzák a csapatok kiállítási standjait, valamint kitöltenek egy öt kérdésből álló tesztet, sorsoláson vehetnek részt. Azok között a középiskolai tanulók és egyetemi hallgatók között, akik helyesen válaszolnak a kérdésekre, október 21 –én, a záróünnepségen 5- 5 hordozható winchestert sorsolunk ki.
Várunk benneteket is a Techtogether Automotive Versenyen október 19. és 21. között! A helyszín a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” pavilonja. Ingyenes belépőért itt lehet regisztrálni.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink