Techtogether Ilyen volt a Techtogether Mérnökverseny (Galériával!)

Ilyen volt a Techtogether Mérnökverseny (Galériával!)

Wurmbrandt András | 2016.10.24 14:29

Ilyen volt a Techtogether Mérnökverseny (Galériával!)

Szakportálunk harmadik alkalommal rendezte meg a Techtogether Automotive Hungary mérnökhallgatói csapatversenyt, amelyet idén a BME FRT nyert. De most beszéljenek a képek: ilyen volt idén a Techtogether Mérnökverseny.

Hirdetés

Miközben a járműépítő csapatok egymással versenyeztek, bemutatták azt is, miért érdemes az ő egyetemüket választani a középiskolai, gimnáziumi végzősöknek. A verseny küzdőterén izgalmas vállalati feladatokat oldottak meg a hallgatók, melyeket a magyar autóipar olyan kiemelkedő vállalatai írtak ki, mint az Audi Hungaria Motor Kft, a Flex Kft., a Knorr-Bremse Fékrendszer Kft., a Mercedes-Benz Manufacturing Kft., a BPW- Hungária Kft, a Continental Automotive Hungary Kft., az Energotest Kft., a Fémalk Zrt., az LUK Savária Kft., a Magyarmet Finomöntöde Kft., a Nemak Győr Kft., a Trigo Kft., a S&T Kft., az AGC Glass Hungary Kft. és a Tequa International Kft.

Techtogether verseny 2016
A galériáért kattints a képre!

A hallgatók a következő egyetemekről érkeztek: BME, Debreceni Egyetem, Miskolci Egyetem, Óbudai Egyetem, Pallas Athéné Egyetem GAMF, Pannon Egyetem Veszprém, Pécsi Egyetem, Széchenyi István Egyetem Győr, Szent István Egyetem Gödöllő.

Kiemelt Partnereink