Techtogether Elkészült a kecskeméti FS csapat járművének a csontváza

Elkészült a kecskeméti FS csapat járművének a csontváza

autopro.hu/P.M. | 2017.05.04 12:32

Elkészült a kecskeméti FS csapat járművének a csontváza

Március elején hullt le a lepel a kecskeméti Kefo Motorsport legújabb autójáról, a KMS17-ről. Widner Attila csapatkapitány számolt be arról, mi történt azóta a Pallasz Athéné Egyetem kampuszán tevékenykedő csapattal.

Hirdetés

A csapat több tekintetben is előrelépett a járművel. A vázalapanyag-beszerzést hajlítás és vágás követett, továbbá már a hegesztéssel is végeztek. Elkészült a KMS17 csontváza.

– A lemezalkatrészek ellenőrzése lezajlott, a modellek várják a lézer- és vízvágást. A burkolat ősmintáit, a negatív szerszám mart alapját képező polisztirol tömböket méretre vágtuk és összeállítottuk.

2017-es csapatuk újult erővel kezdett neki a fejlesztésnek. Jelentősen, közel kétszeresére nőtt létszámuk, amely gyorsabb és áttekinthetőbb munkát tesz lehetővé: az újragondolt csapatstruktúra révén jobban tudjuk felhasználni erőforrásaikat, javult a kommunikáció és hatékonyság.

– Ne feledjük, a Formula Student versenysorozat legnehezebb része továbbra is a kifogástalan szervezés és igazgatás megvalósítása, amely még a tervezés okozta nehézségeknél is nagyobb kihívás elé állítja a csapatokat világszinten – tette hozzá Widner Attila.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink