Szolgáltatók Öntészeti gépek, présöntők, olvasztók, kemencék – 2019-ben is lesz kiállítás Düsseldorfban

Öntészeti gépek, présöntők, olvasztók, kemencék – 2019-ben is lesz kiállítás Düsseldorfban

autopro.hu/P.M. | 2017.03.18 07:02

Öntészeti gépek, présöntők, olvasztók, kemencék – 2019-ben is lesz kiállítás Düsseldorfban

The Bright World of Metals – A fémek csillogó világa címmel várják ismét a szakembereket Düsseldorfba.

Hirdetés

A Gifa, Metec, Thermprocess és Newcast technológiai vásárnégyest továbbra is négyéves gyakorisággal rendezik, így 2019. június 25-én kezdődő ötnapos kiállításra várják a szakembereket.

– Az öntészetben és a fémkohászatban is egyre gyorsabb az innováció üteme – mutatott rá a vásártársaság ügyvezetője, Joachim Schäfer.

A The Bright World of Metals – A fémek csillogó világa kiállításra legutóbb 78 ezer látogató érkezett több mint 120 országból, hogy megismerje a 2214 kiállító kínálatát.

Mind önálló szakvásárok, de mégis együttesen alkotják a Bright World of Metals – A fémek csillogó világának teljes összképét. A Gifa kínálata az öntészeti gépek és berendezések, a présöntő gépek, valamint az olvasztók teljes piacát mutatja be. A Metec mindenekelőtt a nagy gépsorok gyártóinak bemutatója, ahol főként a nyersvas-, acél- és színesfém-gyártó berendezéseket, acélöntő és alakító, valamint henger- és acélművi gépsorokat vonultatják fel. A Thermprocess esetében az ipari kemencék, ipari hőkezelő berendezések és hőkezelési technológiák alkotják a kínálat központi elemét, a Newcaston pedig az öntvényeket helyezik előtérbe.

A négy szakvásárra legutóbb 78 ezer látogató érkezett több mint 120 országból, hogy megismerje a 2214 kiállító kínálatát. A nemzetközi részvétel aránya a négy vásáron még tovább emelkedett, így a látogatók 56 és a kiállítók 51 százaléka már Németországon kívülről érkezik.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink