Szolgáltatók Motoman Robotok a Mach-Techen (x)

Motoman Robotok a Mach-Techen (x)

autopro.hu | 2015.05.14 15:31

Motoman Robotok a Mach-Techen (x)

A Flexman Robotics Kft. az idén 100 éves Yaskawa magyarországi képviselete, mely 1976 óta gyártja a Magyarországon Motoman néven jól ismert ipari robotokat.

Hirdetés

Az idén az Ipari Napjai - Mach-tech kiállításon mutatjuk be a Yaskawa legújabb DX200 vezérlését, mely számos átütő újdonságot tartalmaz. Ezek között találjuk az opcionális 3-as kategóriájú funkcionális biztonsági vezérlő egységet (FSU), mely programozhatóvá teszi a robot biztonsági munkaterét, lehetőséget biztosítva kisméretű cellák CE konform építéséhez. Az energiatakarékos működéssel akár 38-70% közötti költség-csökkentés is elérhető.

Az új, letisztult típusválasztékban az eddigieknél több olyan robotkar található, melyek manipulációs és különböző technológiai folyamatokhoz az alkalmazástechnikai kábelek robotkarba integrálását biztosítják.

A Yaskawa ArcWolrd kompakt ívhegesztő cellája Kinetiq programozással Nagydíjat kapott az idei Ipari Napjai – Mach-Tech kiállításon. A robotcella a G épület Application Zone területén megtekinthető, és a Kinetiq programozás kipróbálható.

A Kinetiq programozás lényege, hogy a közismert on-line programozási technikát kézi mozgatással kombinálja, így egyszerűsíti így gyorsítja a programok elkészítését.

A rendkívül kis, 3,8 m2 alapterületet igénylő ívhegesztő robotcella a gyártóterület hatékony kihasználásával hozzájárul a még nyereségesebb gyártáshoz.

A cella jól tervezett, esztétikus kialakításával modern, XXI. századi hegesztő üzemi megjelenést közvetít, ezzel a vevők bizalmának erősödését segíti.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink