Szolgáltatók Már most biztos a rekordév a Daimlernél

Már most biztos a rekordév a Daimlernél

autopro.hu/B.B. | 2016.12.21 06:30

Már most biztos a rekordév a Daimlernél

Soha nem ért el olyan jó eredményt a Daimler Financial Services, mint idén. Csak az év első tizenegy hónapjában kilenc százalékos bővülést könyvelhetett el a leányvállalat.

Hirdetés

A Daimler egyik leányvállalata már biztosan történetének egyik legerősebb évét zárja: a Daimler Financial Services januártól novemberig másfél millió új finanszírozási szerződést kötött. Ez kilenc százalékkal több, mint tavaly ilyenkor, írja az Automobilwoche.

A 2016-os év az új és a meglévő szerződések számában, illetve a cég bevételei alapján is az eddigi legsikeresebb lehet. A szerződések összesített száma már a négymilliót is átlépte, ezt pedig csak tovább fokozhatja, hogy jövőre a Daimler-leány is elkezd komolyabban foglalkozni a hálózatba kapcsolt autóflottákkal.

A Daimler által gyártott minden második autó kapcsolódik a pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó Financial Services leányhoz, például lízingen keresztül. A legjobban fejlődő piac a Financial Services esetében is Kína volt, itt 19 százalékos volt a fellendülés.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink