Szolgáltatók Huszonötéves a szolnoki fuvarozó

Huszonötéves a szolnoki fuvarozó

autopro.hu/P.M. | 2016.12.05 11:29

Huszonötéves a szolnoki fuvarozó

A szolnoki régió piacvezető szállítmányozó és logisztikai szolgáltatója, a BI-KA Logisztika Kft. hosszú utat tett meg 1991-es alapítása óta.

Hirdetés

Az egykori kis családi vállalkozás az évek során folyamatosan bővítette szolgáltatás-portfólióját és gépjárműállományát, melynek köszönhetően mára már több mint 1200 állandó partnere felmerülő logisztikai igényeit szolgálja ki, több mint 150 munkatárs foglalkoztatásával pedig országos szinten is jelentős gazdasági szerepet tölt be.

Az elmúlt évtizedek sikereit november 25-én egy jubileumi rendezvény keretében ünnepelte meg a vállalat kiemelt partnerei körében. Az alapító-tulajdonos, dr. Karmazin György mondott köszönetet minden közreműködőnek az eddigi bizalomért és támogatásért.

A BI-KA Logisztika Kft. folyamatos fejlődését mutatja, hogy a különböző országos rangsorokban egyre több vállalatot utasít maga mögé, de természetesen a megyei gazdasági életben is meghatározó a vállalat jelenléte. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Regionális Adó Főigazgatósága és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara minden évben elkészíti a megyei teljesítményekhez leginkább hozzájáruló TOP 50 vállalkozás rangsorát az árbevétel-, eredmény- és létszámadatok alapján, melyben az egykori kis családi vállalkozás az idei évben 4 helyet javított és a 41. helyre került.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink