Szolgáltatók Fejlődés van - még lehet jelentkezni kiállítóként az Ipar Napjaira

Fejlődés van - még lehet jelentkezni kiállítóként az Ipar Napjaira

2016.02.08 11:05

Fejlődés van - még lehet jelentkezni kiállítóként az Ipar Napjaira

Május 24-27. között rendezik az idei szakmai fesztivált a Hungexpo területén. Terítéken az Ipar 4.0, elő hát a saját okos megoldásokkal!

Hirdetés

2016-ban újra várja az érdeklődőket a legátfogóbb ipari szakkiállítás, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, Így a kiállítók és a látogatók első kézből kaphatnak információt a szakmai trendekről, valamint az iparágak közötti szinergiát is könnyebb kihasználni.

Az idei rendezvényen a kiállítók kiemelt figyelem mellett mutathatják be napjaink vezető technológiai irányzata, az Ipar 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat. A koncepció alapja az egymással kommunikáló intelligens gépek (M2M), az önbeállító gyártási folyamatok és a hatékony tömeggyártás.

Mutassa be Ön is egymással összekapcsolható rendszereit, „smart megoldásait”, vagy azokat az alapokat (gépek, eszközök, berendezések, szolgáltatások), melyek segítsége nélkül nem valósulhatna meg a komplex gyártási folyamat!

A rendezvény kiemelt témájához csatlakozik a Fraunhofer–SZTAKI projektközpont előadássorozata. Az EMOSZ kétnapos konferenciát szervez az Ipar Napjai keretén belül, melynek kiemelt témái a gépek CE jelölése, a villamosenergia-elosztás szabályai és az érintésvédelem lesznek. Csatlakozik a szakkiállításhoz a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, míg a MAJOSZ beszállítói fórumot szervez, további négy színvonalas előadással várja majd a látogatókat IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.

A 2016. február 15-ig bejelentkező kiállítók több mint 10 százalék kedvezménnyel foglalhatják le területüket!

Jelentkezési szándékával, további kérdéseivel forduljon ide kattintva bizalommal a szervezőkhöz!

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink