Szolgáltatók Erősíti repülőgépipari kapcsolatait a Trigo

Erősíti repülőgépipari kapcsolatait a Trigo

autopro.hu | 2015.05.26 16:04

Erősíti repülőgépipari kapcsolatait a Trigo

A vállalat bővíti nyugat-európai repülőgépipari kapacitását a szektor meghatározó spanyol minőségellenőrzési és -irányítási szolgáltatója, a Global Q többségi tulajdonának megszerzése révén.

Hirdetés

A Trigo napjainkban egyike Franciaország legjelentősebb repülőipari minőségügyi szolgáltatóinak, hiszen több mint 300 minőségellenőrrel és mérnökkel van jelen az ország csaknem valamennyi a repülőgépgyártó összeszerelő üzemében. Szolgáltatásai Franciaországon kívül először Nyugat-Európa és Ázsia repülőgépipari szereplői számára váltak elérhetővé. A Global Q három millió eurót meghaladó árbevételével növeli a Trigo éves eredményét, valamint a cégcsoport – az akvizícióval – stratégiai lépést tett, hogy határokon átívelő szolgáltatóként támogassa a repülőgépipari gyártók és beszállítóik termelését.

A 2009-es alapítású, sevillai központú Global Q nyolcvannál több minőségellenőrből és mérnökből álló szervezetét magas műszaki tartalmú, kiváló teljesítményt nyújtó szolgáltatóként ismerik – és a spanyol repülőgépipar meghatározó szereplőit szolgálja ki.

A Global Q alapítói, Sergio André és José Manuel Carmona, a jövőben tovább irányítják a vállalatot Benoît Leblanc, a Trigo nyugat-európai területi igazgatójának szakmai vezetésével.

– Az akvizíció a Trigo repülőgépipari pozícióját erősíti minőségügyi szolgáltatóként Nyugat-Európában. Mindez megfelel gyártó ügyfeleink térségben megfigyelhető, növekvő integrációjának. A Global Q-val erősebbé váló Trigo versenyképes értéket és szinergiát teremt üzleti partnereinek – nyilatkozta Benoît Leblanc ügyvezető.

Az akvizíció fontos mérföldköve a Trigo nemzetközi repülőgépipari stratégiájának. Emmanuel Marquis, a Repülőgépipari és Nehéz Gépjármű Üzletág igazgatója a következőket fűzte hozzá:

– A Global Q Trigo Csoporthoz való csatlakozásával képessé váltunk a nemzetközi kulcsügyfelek kiszolgálására Európa-szerte. Várakozással tekintünk globális, a teljes beszállítói láncot magába foglaló fejlesztési stratégiánk kiteljesítésére.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink