Szolgáltatók Csatlakozik az Alibaba a Here navigációhoz

Csatlakozik az Alibaba a Here navigációhoz

autopro.hu/B.B. | 2016.10.14 12:35

Csatlakozik az Alibaba a Here navigációhoz

Nem akármilyen partner társul az Audi, Daimler és BMW triójához: ezentúl a legnagyobb kínai online kereskedő is a Here szolgáltatásait kínálja ügyfeleinek.

Hirdetés

Az Alibaba is beszáll a német prémiumgyártók térképészeti szolgáltatásába: a kínai internetes óriáscég ezentúl felhasználja a felhőalapú adatbázis információit, valamint saját helymeghatározáson alapuló szolgáltatásaival maga is gyarapítja azt. Az autógyártók és az Alibaba felhőalapú technológiájának közeledésével az Automobilwoche szerint óriási méretű adatbázis áll össze, a felek többek között rugalmas és testre szabható, valós idejű információkon alapuló útvonaltervezési szolgáltatást kínálnak, kétszáz országban aktuális és pontos térképeket kínálnak.

Az Alibaba felhője az egyik legnagyobbnak számít a szolgáltatók között. A német autógyártók korábban hasonló célokból egyeztettek az Amazonnal, ám az amerikai kiskereskedelmi cég – egyelőre – nem csatlakozott a szolgáltatáshoz.

A mostani együttműködés azért is fontos az európai gyártóknak, mivel ezzel a világ egyik legnagyobb piacán válik elérhetővé rövid időn belül a Nokiától megszerzett navigáció.

Kiemelt Partnereink