Szolgáltatók Conductive Kft. – Ugrás a jövőbe

Conductive Kft. – Ugrás a jövőbe

2015.11.06 09:19

Conductive Kft. – Ugrás a jövőbe

Az elmúlt évek eseményeiről beszélgettünk a forgócsomagolással és vákuumformázással foglalkozó cég tulajdonosával, Szántó Zoltánnal.

Hirdetés

– Milyen változáok történtek a vállalat életében?
– Több is volt, de elsősorban az új, saját tulajdonú telephelyünket említeném.

– Hosszú volt az út a jelenlegi ipari parkig?
– Zuglóhoz nagyon sokáig ragaszkodtam, azonban a környezetvédelmi törekvéseinknek megfelelve, úgy döntöttem, hogy a teherfogalom, illetve raktározás szempontjából is jobb megoldás Budapesten kívül létrehozni az új központunkat.

– Hogyan került a látóterébe Nagytarcsa?
- Egy ideje terveztem már a cég igényeit teljes mértékben kielégítő létesítmény felkutatását. Mindenképp szempont volt az autópálya közelsége, így esett a választás a Nagytarcsai Ipari Parkra, mely az M0-ás mellett található az 58-as kijáratnál. A kamionokat így akadálytalanul tudjuk fogadni, nincs szükség behajtási engedélyre, melynek ügyintézése korábban két napot is igénybe vett.

– A könnyebb megközelíthetőségen kívül, tapasztaltak-e előnyöket?
– Természetesen, a korábbi raktárunkhoz képest a jelenlegi háromszor akkora. Mindamellett ez a létesítmény saját tulajdonunk, így még inkább a saját igényeinkre tudtuk szabni.

– Ez miben nyilvánul meg?
– A cég ritmusához tudtuk igazítani a belső tereket. A kollégák munkafolyamataihoz alkalmazkodva igyekeztünk kialakítani az irodákat, biztosítva a hatékony munkavégzést. Ahogy korábban is, a munkaergonómiára is nagy hangsúlyt fektettünk. A német Werksitz cég képviseletét mi látjuk el Magyarországon, így a dolgozóink is kiváló minőségű székeken ülnek az irodában. Mi is referenciaként szolgálunk; tapasztaljuk a kényelmet, ezért hitelesen tudjuk ajánlani. Arról nem is beszélve, hogy széket még nem kellett cserélni, csak újat beszerezni az egyre gyarapodó dolgozói létszám miatt.

– Legutóbb a tervezést említette, ahol bővítési szándékairól beszélt.
– Igen, azóta az értékesítési csapatot is igyekeztünk erősíteni.

– Ez a rengeteg változás kihatott a termékpalettájukra is?
– Igen, több nemzetközi partnert látogattunk meg az évek során, ez idő alatt már eldőlt, hogy kik azok, akikre hosszútávon számíthatunk. Többek között a német Bekuplasttal is együtt dolgozunk, mely idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Szintén fröccsöntött logisztikai termékek tekintetében, egy innovatív startup céggel is megkezdtük együttműködésünket, ők főként a fejlesztésekre helyezik a súlyt.

– 2011-ben kiállítóként találkozhattunk Önökkel a Budatranspack kiállításon, idén terveznek hasonlót?
– Ahogy nemzetközi eseményeken is rendszeresen részt veszünk, úgy a hazai vásárokat is figyelemmel kísérjük. Az elmúlt években főként látogatóként kerestük fel a kiállításokat, idén viszont újra visszatérünk a hagyományokhoz és kiállítóként veszünk részt az Automotive Hungary vásáron. Szükség van oldottabb hangulatú találkozásra is a partnerekkel. Az érdeklődők az A pavilon 206D standján találkozhatnak velünk.

– A célközönségük változott?
– Továbbra is elsősorban az autó- és elektronikai iparnak szállítunk, de termékpalettánk teljes mértékben lefedi a kereskedelem, élelmiszer- és az agráripar igényeit. Új és használt termékeket is kínálunk, így valóban az ügyfél dönti el, mekkora beruházást kíván tenni. Inkább a végfelhasználók a jellemzőek, ez számos termékünk egyedi tulajdonságából adódik. Univerzális felhasználásra általában a tároló konténerek, ládák alkalmasak, a ládabetétek nem. Természetesen a székekből, álláskönnyítő szőnyegekből, csipeszekből, egyéb általunk gyártott termékekből előfordul viszonteladók kiszolgálása.

– Az elmúlt évek bőven hoztak változást a cég életében, milyen tervei vannak a jövőre nézve?
– Sok feladatot generáltunk: saját telephely, kiállítások, új kollégák, a cél hogy az új folyamatokat megszilárdítsuk, és még jobban fókuszáljunk vevőink igényeire.

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink