Szolgáltatók Az Audi márka a Magyar Kézilabda Szövetség új főtámogatója

Az Audi márka a Magyar Kézilabda Szövetség új főtámogatója

autopro.hu/W.A. | 2017.01.12 13:35

Az Audi márka a Magyar Kézilabda Szövetség új főtámogatója

A prémium kategória piacvezetőjeként az Audi elkötelezett támogatója a magyar sportéletnek. A Magyar Úszószövetség, a vitorlásversenyek támogatása, az Audi quattro Golf Kupa megrendezése és az autósport iránti elkötelezettsége mellett a négykarikás márka január elejétől a Magyar Kézilabda Szövetség főtámogatója lett.

Hirdetés

A mostani együttműködéssel Magyarország legnagyobb járműipari beruházója, a győri Audi Hungaria a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes és többszörös magyar bajnok Győri AUDI ETO KC több mint egy évtizedes támogatását emeli újabb szintre.

„Fontosnak tartjuk, hogy az Audi 16 személyautóval kiemelt támogatója lehet a kézilabdának és reméljük, hogy ezzel a flottával - melyhez még 2 VW kisbusz is tartozik - mi is hozzájárulhatunk a csapat újabb sikereihez és kiemelkedő eredményeinek eléréséhez. Erre rögtön kiváló alkalom nyílik a franciaországi VB során, melyhez sok sikert és győzelmeket kívánunk a csapatnak” - mondta Mátrabérci Sándor, a Porsche Hungaria Audi márkaigazgatója.

„A kézilabdasportot immár több mint egy évtizede támogatjuk, hiszen 2005 óta főszponzorai vagyunk a Győri AUDI ETO KC női kézilabdacsapatának, akikkel számos nemzetközi sikert ünnepelhettünk az elmúlt 11 évben. A Magyar Kézilabda Szövetség támogatásával szeretnénk nemzeti válogatottjainkat is világraszóló sikerekhez segíteni”, mondta Lőre Péter, az AUDI HUNGARIA Zrt. kommunikációért és kormánykapcsolatokért felelős vezetője.

Az Audi és a Magyar Kézilabda Szövetség közötti megállapodás egy évre szól, de természetesen mindkét fél hosszú távú együttműködés kialakítását tekinti céljának.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink