Szolgáltatók A magyar járműgyártás nagykönyve 2017 – már készül

A magyar járműgyártás nagykönyve 2017 – már készül

Pardavi Mariann | 2017.05.22 12:28

A magyar járműgyártás nagykönyve 2017 – már készül

Állandó nyomás és fejlődés kényszere alatt áll az autóipar a magas vásárlói és környezeti elvárások miatt. Az autóipar így folyamatos változásra kényszerül, naponta lépnek erre a területre új cégek. Az ismerkedést és tájékozódást elősegítendő, immár negyedik alkalommal készítjük el a nagykönyvet.

Hirdetés

A kiadványt azzal a céllal jelentetjük meg kétévente, hogy bemutassuk a magyar járműipar közelmúltban történt fontosabb eseményeit és a jövőbeni kilátásokról is hasznos információkkal szolgáljunk az érdeklődők számára. Mindemellett a korábbiakhoz hasonlóan több száz működő hazai járműipari vállalkozás aktuális információi is megtalálhatóak a már megszokott struktúrában.

Tudnivalók a könyvről:

  • 1500 példány a tervezett mennyiség, melyből már többszázat előrendeltek már szakmai szervezetek.
  • Október 18-án jelenik meg, az Automotive Hungary Kiállításon mutatjuk be.
  • Az egyetemi könyvtárakon keresztül a magyar műszaki felsőoktatásban tanuló hallgatók számára is elérhetővé tesszük, és tiszteletpéldányokat kapnak a szakportálunk által szervezett Techtogether vesenyen részt vevő csapatoknak.
  • A könyv ára bruttó 6000 forint (+postaköltség), melyet az [email protected] címen rendelhet meg.

Két évvel ezelőtt a hazai iparban még nem volt annyira szembetűnő az a változás, amit ma Ipar 4.0-ként emlegetünk. Ennek fényében a kiadvány a negyedik ipari forradalomra kíván koncentrálni úgy, hogy bemutatja, hogyan valósul meg az új típusú digitális átállás a hazai gyártósorokon. Arra keresünk választ, hogyan oldják meg a magyar cégek az automatizálással, robotikával és digitalizációval járó változásokat. Az Ipar 4.0 azonban csak az elsöprő változás egyik része: már most tudják, érzik a magyar cégek, hogy fel kell készülni az elektromos hajtás és az önvezető autók elterjedése okozta új helyzetre. Hogyan fogják ezt a magyar cégek vezetői megoldani? Többek között erre is keressük a választ.

Ugyan a kiadvány jelenleg az előkészületi fázisban tart, de az már most egészen biztos, hogy helyet kap benne több, járműiparhoz köthető szervezet összefoglalója az elmúlt két évre vonatkozóan és nem feledkezünk meg a jövőre irányuló tervekről sem. Az olvasók számíthatnak a HIPA, a MAGE és a MAJOSZ összefoglalójára is. Ez utóbbi két szervezet összes tagja megtalálható lesz egyébként a kiadványban, tevékenység szerint bemutatva a cégeket.

Vállalati oldalról nemcsak a hazai OEM első embereit kérdezzük meg a kiadvány fő csapásirányairól, hanem elsőkörös beszállítókkal is találkozhatnak a kiadványt lapozgatva.

Ahogy az a korábbi köteteknél is volt, kiemelt figyelmet fordítunk az úgynevezett Cégbemutatók fejezetre, ahol abc sorrendben mutatjuk be a vállalatok tevékenységét, erősségeit, azokat az elemeket, amelyeket ki akarnak domborítani a potenciális és meglévő partnereik számára.

Amennyiben a kiadványban kiemelten kívánja vállalkozását megjelentetni, június 15-ig kérjük jelezze az [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink