Szolgáltatók A Rosenberger nyerte a II. Automotive Foci Kupát

A Rosenberger nyerte a II. Automotive Foci Kupát

autopro.hu | 2017.05.02 15:29

A Rosenberger nyerte a II. Automotive Foci Kupát

A jászárokszállási székhelyű Rosenberger Magyarország Kft. csapata nyerte az elmúlt szombaton megrendezett II. Automotive Kupa Foci Kupát, a legtöbb gólt szerző együttesnek járó serleget pedig a Móron tevékenykedő Benteler Autótechnika Kft. kispályás „válogatottjának” tagjai vehették át. A legjobb kapusként az aranyérmes együttest erősítő Guba Krisztián kapott különdíjat.

Hirdetés

A hazai gépjárműipar színe-javát felvonultató sportesemény házigazdája ezúttal is a PromoSport Kft. volt, amelynek ugyanúgy nem mindennapi kihívást jelentett a sorozatban 56. focitornája, mint a rendezvény főszereplőinek, a lelkes és elszántan küzdő focibarátoknak.

„Minden elismerésünk a benevezett 56 csapat minden egyes játékosának, akiknek az elmúlt héten igencsak téliesre fordult időjárás sem vette el a kedvét a sportolás és bizonyítás lehetőségétől – nyilatkozta az eredményhirdetés után Szalay Gergő, a házigazda cég ügyvezetője. – A II. Automotive Kupa Foci Kupát támogató együttműködő partnereink is elismeréssel nyilatkoztak a rendezés színvonaláról és a tornának otthont adó XVI. kerületi Ikarus Sporttelep adottságairól, a mezőny létszáma, illetve a szereplői gárda összetételének magas minősége pedig arra engedett következtetni, hogy hagyományteremtő szándékkal érdemes volt ennek a frekventált szektornak országos sporteseményt rendezni.

A vérbeli focifesztiválnak is nevezhető, több mint 7 órán át tartó mérkőzéssorozat döntőjében a jászárokszállási „Rosenberger-csapat” a 15 perces játékidő végén 1:1-re állt a Contitech Rubber Industrial Kft.-vel szemben, így a két csapatnak sorozatban már a 10. mérkőzésén büntetőpárbajban kellett eldöntenie az első hely sorsát. Az idegek harcából végül - a tavalyi győztes Delphi Hungary Kft. csapatát váltó –Rosenberger Magyarország Kft. került ki győztesen, harmadik helyezést ért el a Kirchhoff Hungária Kft. csapata.

Az esemény fővédnöke idén is Szijjártó Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium vezetője volt.

Kiemelt Partnereink