Szolgáltatók

Kementzey Ferenc: jó irányba halad Magyarország

Kementzey Ferencet, a Raiffeisen vezérigazgató-helyettesét a monetáris élénkítési programról, a magyar bankrendszerről, valamint az autóipari vállalkozások lehetőségeiről kérdeztük.

Szerző: Biró Csongor | 2013.04.23. 08:35

Kisvállalkozás építheti az útdíjrendszert

Megint van gazdája az elektronikus útdíjrendszernek, a Népszabadság úgy tudja: a Getronics Kft. januári visszalépése után négy hónappal az i-Cell Kft. és szövetségesei kaphatnak lehetőséget az ország 6318 kilométernyi közútját lefedő hálózat kiépítésére.

Szerző: MTI | 2013.04.19. 07:51

Módosulnak az Eximbankra vonatkozó végrehajtási rendeletek

Jelentősen csökken a Magyar Export-Import Bank (Eximbank) által felszámított kamatláb, és a kamatkiegyenlítési rendszerben nem csak a hitel- hanem a pénzügyi lízing ügyletek is finanszírozhatók - tartalmazzák egyebek mellett azok a kormányrendelet-tervezetek, amelyek a kormány honlapján jelentek meg.

Szerző: MTI | 2013.04.18. 16:57

Csökkent az üzemanyagok ára

Bruttó 8-8 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Szerző: MTI | 2013.04.17. 08:12

Autóipari termeléskontroll – a túlélés záloga

Az autóipar változatlanul a legfontosabb húzóereje a gazdaságnak. Mivel ez erős versenyhelyzetet eredményez, így minden autóipari beszállítónak a jól szervezett, visszakövethető és gazdaságos gyártás a túlélés záloga.

Szerző: autopro.hu | 2013.04.16. 11:36

Egy szerethető vállalatirányítási szoftver középvállalatoknak - az autóipari beszállító cégek kedvenc ERP rendszere

Az ABAS Software AG fő kompetenciája a flexibilis ERP és eBusiness szoftver fejlesztése középvállalatok számára. A nemzetközi vállalatcsoport jól végzi a dolgát: felhasználóbarát Web Interface fejlesztésével gyakorlatilag tarolt idén márciusban a világ legnagyobb informatikai vásárán, a CeBIT-en, ahol nemcsak a felhasználók, hanem a szakma, sőt a konkurencia elismerését is kivívta.

Szerző: autopro.hu | 2013.04.15. 14:31

T-Method szoftver megoldások az autóipari követelményekre

A T & T Quality Engineering Kft. t-method szoftvere az autóipari irányítási rendszerek működtetése során felmerülő igények és követelmények egyszerű, gyors, adatbiztos megoldását szolgálja.

Szerző: autopro.hu | 2013.04.15. 14:10

Akik a jövőt szolgáltatják

A XXI. század elején nehezen képzelhető el egy modern, sikeres cég jól működő informatikai háttér nélkül. A cégvezetők azonban gyakran szembesülnek azzal, hogy az informatika gyors fejlődése olyan speciális és naprakész ismereteket követel meg, melyeket cégen belül nehezen lehet biztosítani.

Szerző: autopro.hu | 2013.04.15. 11:56

Az optimális elektronikus adatcsere jelentősége

Kiemelkedően fejlődik és gyors iramban változik az üzleti kapcsolatok informatikai, és távközlési területeinek kialakítása. Az optimálisan működő elektronikus adatcsere (EDI) az autóiparban érdekelt beszállítók egyik legfontosabb eszköze lehet az ügyfélkör bővítésére.

Szerző: autopro.hu/Hírszerkesztő | 2013.04.15. 11:35

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink