Szolgáltatók

A buszokra és furgonra is kiterjedhet a német útdíj

A német döntéshozók már vizsgálják, kiterjeszthető-e a most még csak teherautókra vonatkozó útdíjfizetési kötelezettség a távolsági autóbuszokra és a 3,5 tonnánál könnyebb haszongépjárművekre.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2016.12.21. 10:04

Már most biztos a rekordév a Daimlernél

Soha nem ért el olyan jó eredményt a Daimler Financial Services, mint idén. Csak az év első tizenegy hónapjában kilenc százalékos bővülést könyvelhetett el a leányvállalat.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2016.12.21. 06:30

Kritikus hiány van digitálisan felkészült szakemberekből

Az Európai Unió december 1-jén indította útjára a Digital Skills and Jobs Coalition kezdeményezést, ezt követően Magyarország az első tagállam, ahol megalakult a Koalíció a Magyar Digitális Munkahelyekért. A kezdeményezés célja, hogy a munkaerőpiac fejlesztéséért uniós, és helyi szinten is összefogás és folyamatos párbeszéd jöjjön létre, amely határozott lépésekre ösztönzi az állami és piaci szereplőket, illetve oktatási és szakmai szervezeteket.

Szerző: autopro.hu/P.M. | 2016.12.20. 12:30

Az összes motorvonatot leszállította a Stadler a MÁV-nak

A Stadler vasúti járműgyártó cég átadta a MÁV-Startnak a legutóbb megrendelt 21 Flirt villamos motorvonat utolsó járművét, ezzel a vasúttársaság Flirt-flottája 123-ra emelkedett – közölte Csépke András, a MÁV-Start vezérigazgatója.

Szerző: MTI | 2016.12.19. 15:15

A németek hangulatát nem billentette ki Trump

Több mint két és fél éves csúcsra emelkedett az ifo gazdaságkutató intézet németországi üzleti hangulatindexe decemberben, mivel a vállalatok továbbra is bíznak a legnagyobb európai gazdaság jövőjében, és nem aggódnak amiatt, hogy Donald Trumpot választották meg az Egyesült Államok elnökévé.

Szerző: MTI | 2016.12.19. 13:32

Negyedóra alatt feltölt az ABB Vácon készült töltője

Az ABB három évre szóló megbízást kapott elektromos járművek töltésére szolgáló korszerű villámtöltők szállítására. Az E.ON magyarországi töltőállomásain felszerelt berendezésekkel az ABB az ország fenntarthatóbb közlekedésre történő átállását támogatja.

Szerző: autopro.hu/P.M. | 2016.12.19. 10:15

Főként a kkv-k adják el kintlévőségüket

Egyre jelentősebb a magyarországi faktoringpiac, az év első kilenc hónapjában éves szinten 40 százalékkal 1205 milliárd forintra nőtt a faktorált forgalom Magyarországon, a GF Faktor vezérigazgatója szerint leginkább a kis- és középvállalkozások (kkv-k) veszik igénybe a faktoringot.

Szerző: MTI | 2016.12.19. 08:27

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink