Szolgáltatók

Fekete luxusautós szolgáltatást indít a Lyft

Az elsősorban üzleti utakra szánt új opció szinte teljes koppintása az Uber Blacknek, de mivel az Uber egyre gyakoribb botrányairól, törvényszegéseiről híres, talán lesz alkalma a Lyftnek néhány klienst átcsábítani.

Szerző: autopro.hu/R.M. | 2017.05.31. 08:04

Olaszországban ismét lehet hivatásos sofőrökkel Uberezni

Nem tilos többé az Uber alkalmazás Black szolgáltatásával taxis szolgáltatást nyújtani Olaszországban – jelentette be pénteken az Uber azt követően, hogy sikerrel megfellebbezte a szolgáltatására az elmúlt hónapban bíróságon elrendelt tiltást.

Szerző: MTI | 2017.05.29. 09:11

Járműipari, logisztikai és infokommunikációs kiállítást és konferenciát rendeznek Zalaegerszegen

A múlt héten indult járműipari tesztpálya beruházásához, valamint a leendő logisztikai központ és konténerterminál építéséhez kapcsolódva országos járműipari, infokommunikációs és logisztikai szakkiállítást, illetve konferenciát rendeznek a jövő héten Zalaegerszegen, ahol arról is megállapodást írnak alá, hogy a zalai megyeszékhely és térsége lesz az ötödik generációs mobilhálózat tesztkörnyezete.

Szerző: MTI | 2017.05.25. 15:13

Megérkezett az első két Siemens Vectron a GYSEV flottájába

A GYSEV Zrt. és a Siemens képviselői márciusban írták alá a beszerzési szerződést öt, illetve opcionálisan további négy villamos mozdony megrendeléséről. Azóta biztossá vált, hogy a vasúttársaság él opciós jogával, így összesen kilenc Siemens Vectron villamos mozdonyból állhat a GYSEV flottája.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.05.25. 14:45

Tesztelnék a fuvarozók a tengelysúlymérő rendszert

Alapos tesztelésnek és finomhangolásnak kell megelőznie a tengelysúlymérő rendszer bevezetését, hogy az elérje valódi célját – mondta Somogyi Gábor, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) főtitkára arra a hírre reagálva, miszerint az év végéig elkészül a nemzeti tengelysúlymérő (tsm) rendszer.

Szerző: MTI | 2017.05.25. 09:10

A kőolajkitermelés csökkentésének meghosszabbításáról döntenek az OPEC országok

A kitermeléscsökkentési megállapodás meghosszabbításáról dönthetnek a nagy olajexportáló országok Bécsben a Kőolaj-exportáló Országok Szervezetének (OPEC) miniszteri szintű tanácskozásán. A cél a piaci egyensúly helyreállítása a piaci túlkínálat csökkentése és a bőséges raktárkészletek leapasztása révén, hogy ezáltal megtámasszák a kőolaj világpiaci árát.

Szerző: MTI | 2017.05.25. 08:46

Papp Róbert: korábban azt a tendenciát éreztem, hogy a minőség fontosabb az árnál – tévedtem

Sokat használt fogalom az Ipar 4.0, a szektor minden egyes szereplője számára jelent valamit. Papp Róbertnek, az érdi székhelyű Rolatast cégvezetőjének határozott véleménye van az ipari jelenségről. Az Ipar 4.0 a gépforgalmazó szakember szerint nem más, mint közvetlenül céget kontrollálni és vezetni akár otthonról. Az érdi székhelyű cég vezetőjével a Mach-Tech kiállítás utolsó napján beszélgettünk.

Szerző: Pardavi Mariann | 2017.05.25. 06:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink