Szolgáltatók 64-en vehették át az Év Vállalkozója Díjat

64-en vehették át az Év Vállalkozója Díjat

MTI | 2018.12.10 16:59

64-en vehették át az Év Vállalkozója Díjat

Budapesten tartotta a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a Vállalkozók Napja rendezvényét, melyen 77 kitüntetést adtak át.

Hirdetés

Tolnay Tibor, a VOSZ elnöke arról beszélt, hogy a szövetség az idén aktualizálta a célkitűzéseit. Továbbra is fő célnak tekintik a gazdaság versenyképességének javítását, a mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztését, a digitalizációt, szükségesnek tartják a kkv-szektort segítő pénzügyi programok fenntartását.

A Vállalkozók Napján hetvenhét kitüntetetést adtak át. A VOSZ elismerését, az Év Vállalkozója Díjat hatvannégyen vették át.

Emellett Magyar Gazdaságért Díjat kapott Hédl Sándor, a Bakony Elektronika Villamosipari Gyártó, Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója, Kasza Lajos, a Jász-Plasztik Kft. alapító tulajdonos-ügyvezetője, Krámer Zoltán, a Nyírség-Hasso Sütőipari és Gabonaipari Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Mészáros Antal János, a Csomiép Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Miklós Pál, a Teszt Tervező, Szervező és Fővállalkozó Kft. ügyvezető igazgatója, Nagy Zoltán, a 3B Hungária Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója, Sándor Attila János, a Miskolc Autóház Kft. ügyvezető igazgatója,

Szabó Imréné, az Axamo Ruházati Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Szabó István József, a Szintézis Informatikai Zrt. igazgatóságának elnöke.

Miniszteri Elismerő Oklevelet vett át Ávor Judit, a Meló-Diák Észak-Dunántúli Iskolaszövetkezet koordinátora, a VOSZ Veszprém Megyei Szervezetének titkára, Bariz István, a Controller-2000 Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója, Méth András, a MasterCard igazgatója.

A szövetség új elismerését, a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat Búza Éva, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. vezérigazgatója vette át.

A Vállalkozók Napján néma felállással megemlékeztek az idén elhunyt Demján Sándorról, a VOSZ egykori elnökéről, és levetítették az emlékére készített filmet, amelyben felidézték a vállalkozásokért, valamint a tudomány, művészet elismerésért végzett munkáját.

Kiemelt Partnereink