Techtogether Techtogether Automotive Hungary: Élmény és tanulás az Automotive Hungary Kiállításon

Techtogether Automotive Hungary: Élmény és tanulás az Automotive Hungary Kiállításon

autopro.hu | 2016.09.23 10:29

Techtogether Automotive Hungary: Élmény és tanulás az Automotive Hungary Kiállításon

Szívesen dolgoznál az autóiparban? Műszaki pályán tanulnál tovább? Akkor gyere el az Automotive Hungary Kiállításra október 19. és 21. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba! Aki ott lesz, nemcsak új információkhoz juthat érdeklődési körét illetően, hanem nyerhet is! Ne maradj le róla!

Hirdetés

A Hungexpo Zrt. és az autopro.hu felelősséget érez azért, hogy a középiskolai tanulók és egyetemi hallgatók a legpontosabb információk alapján hozhassák meg továbbtanulási- és munkahely-választási döntésüket. Ezért az Automotive Hungary kiállításon olyan programot szerveznek, amelynek keretében mindkét korosztály bővítheti autóipari ismereteit, valamint új információkhoz juthat több száz vállalattal és autóipari képzést nyújtó egyetemekkel kapcsolatban.

Az esemény különleges színfoltja a Techtogether Automotive Hungary műszaki egyetemi hallgatói verseny. Miközben a csapatok egymással versenyeznek, bemutatják azt is, miért érdemes az ő egyetemüket választani a középiskolai, gimnáziumi végzősöknek. A verseny küzdőterén izgalmas vállalati feladatokat oldanak meg a hallgatók, melyeket a magyar autóipar olyan kiemelkedő vállalatai írnak ki, mint az Audi Hungaria Motor Kft, a Flex Kft., a Knorr-Bremse Fékrendszer Kft., a Mercedes-Benz Manufacturing Kft., a BPW- Hungária Kft, a Continental Hungária Kft., az Energotest Kft., a Fémalk Zrt., a LUK Savária Kft., a Magyarmet Finomöntöde Kft., a Nemak Győr Kft., a Trigo Kft., a S&T Kft., az AGC Glass Hungary Kft., és a Tequa International Kft.

A hallgatók a következő egyetemekről érkeznek: BME, Debreceni Egyetem, Miskolci Egyetem, Óbudai Egyetem, Pallas Athéné Egyetem GAMF, Pannon Egyetem Veszprém, Pécsi Egyetem, Szegedi Egyetem, Széchenyi István Egyetem Győr, Szent István Egyetem Gödöllő.
A tanuláson kívül nyerhetnek is az érdeklődő diákok! A feladat egyszerű, a nyeremény 10 darab HORDOZHATÓ WINCHESTER!

A látogatóknak a csapatok kiállítási standjait kell díjazni, valamint egy öt kérdésből álló tesztet kitölteni, ahhoz hogy részt vehessenek a sorsoláson. Azok között a középiskolai tanulók és egyetemi hallgatók között, akik helyesen válaszolnak a kérdésekre, október 21 –én, a záróünnepségen 5- 5 hordozható winchestert sorsolunk ki.

A Techtogether standnál olyan személyiségekkel is találkozhattok, mint Talmácsi Gábor gyorsaságimotor- versenyző a MotoGP 125 cm3-es kategóriájának világbajnoka, aki október 19-én tart előadást, a második napon pedig Kőváry Barna Rally versenyző, a DIGI TV Félelem nélkül című műsorának vezetője lesz a vendégünk. A vendég előadásokra ebédszünetekben, 12.30- 13.30 között kerül sor.

A verseny műsorvezetője a hagyományoknak megfelelően Sághy Kálmán lesz.

Várunk benneteket is a Techtogether Automotive Versenyen október 19. és 21. között! A helyszín a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” pavilonja. Ingyenes belépőért itt lehet regisztrálni.

Kiemelt Partnereink