Gyártók Száz új modellen dolgozik a Harley-Davidson, elektromos is van köztük

Száz új modellen dolgozik a Harley-Davidson, elektromos is van köztük

autopro.hu/R.M. | 2017.05.12 12:02

Száz új modellen dolgozik a Harley-Davidson, elektromos is van köztük

A Harley-Davidson sem maradhat ki az elektromos őrületből, de ígéretük szerint valami teljesen egyedire kell majd számítanunk.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt a legendás motorgyártó már kifejezte érdeklődését az elektromos meghajtás iránt, és még egy prototípust is építettek, de azóta nem halottunk a dologról. Most viszont a semmiből bejelentették, jelenleg 100 új motorkerékpár tervén dolgoznak, és van köztük elektromos is.

Bill Davidson, az alapító dédunokája elárulta azt is, hogy valami egyedire készülnek. „Megvizsgáltuk a versenytársak kínálatát, és arra jutottunk, mi nem szeretnénk egy hagyományos, „normál hangzású” elektromos motort, szeretnénk, ha beleillene a kinézet és a hang is a formulába, valami nagyon coolra gondoltunk, mint például egy vadászgép hangja.”

Kiderült az is, hogy egyelőre nincs konkrét határidőterve a cégnek az elektromos motorra, de jól haladnak a munkálatok, emellett pedig remélik, hogy az új vonal majd megdobja az eladásokat, és sok új vásárlót szerezhetnek - írta meg az autoblog.com.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink