Gyártók Lóerővel gyógyulnak a babák Győrben

Lóerővel gyógyulnak a babák Győrben

autopro.hu | 2016.03.14 06:21

Lóerővel gyógyulnak a babák Győrben

Az Audi Hungaria és a németországi székhelyű Audi TT Owners Klub közös adománnyal segíti a győri Gézengúz Alapítvány tevékenységét.

Hirdetés

A Győrben készülő TT modellek tulajdonosait tömörítő egyesület a tavalyi évben Győrben megrendezett TT Birthplace Tour alkalmával szervezett gyűjtést tagjai között az alapítvány számára. Az Audi Hungaria örömmel állt a kezdeményezés mellé, és megduplázta a tagok által összegyűjtött összeget.

– Vállalatunk, a régió legnagyobb munkáltatójaként elkötelezett munkatársai és a régióban élők életminőségének javításáért – mondta Lőre Péter, az autógyártó kommunikációs és kormánykapcsolati igazgatója. – Ennek szellemében immár több alkalommal támogattuk a Gézengúz Alapítványt, valamint a régió további intézményeit és alapítványait. Ezt a jó szokásunkat a jövőben is megőrizzük.

Az alapítvány az 5000 eurós támogatásból az év végéig olyan ingyenes szűrővizsgálat-sorozatot szervez, amely mintegy 150 családnak segít felismerni, ha babájuknál valamilyen fejlődési probléma jelentkezik.

A Gézengúz Alapítvány – csakúgy mint az Audi Hungaria – immár 23 éve működik Győr városában. Az alapítványnál 16 szakember és 3 szakmai önkéntes végzi a születési károsult csecsemők és kisgyermekek diagnosztikai ellátását, korai fejlesztését és komplex rehabilitációját. 2015-ben több mint 750 család számára nyújtottak segítséget.

Kiemelt Partnereink