Gyártók Itt a dátum: március utolsó napján jön a Tesla 3

Itt a dátum: március utolsó napján jön a Tesla 3

autopro.hu | 2016.02.15 13:42

Itt a dátum: március utolsó napján jön a Tesla 3

Miután feljegyezte naptárába, készítse elő a pénztárcáját, aki még március 31-én szeretne előrendelni Elon Musk olcsó elektromos autójából.

Hirdetés

Megnevezte a Tesla a befektetők által várva-várt időpontot: bár még nem tudni, hogy csak részben, vagy teljes egészében, de március 31-én végre bemutatják a Model 3-at. A népautónak szánt újdonság alapára 35 ezer dollár (bő 9 és félmillió forint) lesz. Attól, aki 2017 végén, vagyis elsők között szeretne hozzájutni az új autójához, Elon Musk vállalata ezer dollár előleget kér.

A későn ébredők számára jó hír, hogy a Tesla eddigi termékeivel ellentétben a Model 3 esetében nincs szó limitált sorozatról, így senki sem marad majd le a Model S-nél valamivel kisebb méretű, a hírek szerint 320 kilométer hatótávú elektromos autóról.

A Model 3 első példányai 2017 végén kerülhetnek tulajdonosaikhoz

A Model 3 fogadtatása óriási jelentőségű lehet a Tesla számára: a vállalat a napokban további veszteségekről számolt be, s bár a vezetőségnek ambiciózus terveik vázolásával sikerült a részvények árfolyamának emelkedését elérnie, a befektetők a világ egyik leginnovatívabb cégétől sem csak szavakat várnak.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink