Gyártók Ilyen lesz az új Alfa Romeo Giulietta

Ilyen lesz az új Alfa Romeo Giulietta

autopro.hu/Sz.K. | 2017.05.17 14:14

Ilyen lesz az új Alfa Romeo Giulietta

Az új, 2018-as Alfa Romeo Giulietta nem csak hátsókerék meghajtással közlekedik, hanem kombi-tulajdonságokkal is rendelkezik majd. Ezeket ötvözték az autóban, ami nehezen talál magának konkurenciát.

Hirdetés

Az új Alfa Romeo Giuliettával az olaszok 2018-ra nagy dobást terveznek. A technikai adatokról annyit, hogy az osztályán belül egyedüli lesz a Giulietta, ugyanis másnak nincs hátsókerék meghajtása. A részben a nagytestvértől – a Giulia-tól – kölcsönzött tervezés egyenletes súlyeloszlással, teljesen hajtás független kormányzással, és természetesen egy sportos beállítású futóművel kecsegtet, amiből - köszönhetően az adaptív lengéscsillapítónak - nem hiányzik a kényelem. Az Alfa Romeo a Giuliettával visszanyúl a gyökereihez, és dinamikus fejlődést mutat.

Mivel az új Alfa Romeo Giulietta motorján más Fiat-konszernbeli autókkal osztozik, nagyobb motorválasztékkal lesz elérhető. A dízelmotorok, 136, 150, 180, és 210 lóerővel jöhetnek szóba a Giulietta számára.

Aki egy kompakt és sportos Alfát a karakterisztikus hang nélkül nem tudna elképzelni, az a kétliteres, turbó négyhengeres, 200 és 280 lóerős motorok közül is választhat, és egy lehetséges topmodellel, a 333 lóerős, úgynevezett Quadrifoglio Verde-vel (Zöld Négylevelű Lóhere) tudná az Alfa Romeo-t a legerősebb kompakt sportautóként emlegetni.

Az már bizonyos, hogy a Giulia forma elég helyet hagy a hathengeres motoroknak, és akár összkerék meghajtással is választható lesz.

Az olasz autónak meg kell harcolnia a saját helyéért a prémium szegmensben, azonban az anyagok, a belső tér kialakítása felpontozhatja. a Giulietta kombi variáns lesz, ami az Alfa imázsát erősen felfényezi.

Az Alfa új modelljét felpontozhatja a belső tér kialakítása.
Hirdetés

Kiemelt Partnereink