Gyártók Frankfurtban mutatják be a Seat új SUV-ját

Frankfurtban mutatják be a Seat új SUV-ját

autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.29 14:30

Frankfurtban mutatják be a Seat új SUV-ját

Megérkezett az új Seat Arona, a spanyol márka új SUV-ja, mely Barcelonában mutatkozott be. Az új modell hivatalosan szeptemberben, a Frankfurti Autókiállításon lesz a nagyközönség számára látható.

Hirdetés

Az új Arona a megújult Leon és a teljesen új Ibiza után a spanyol márka harmadik, idén bemutatott újdonsága. Ezzel egyidejűleg újabb típussal bővíti kínálatát a Seat eddigi legnagyobb modelloffenzívájának keretében, melynek része a már piacon lévő Ateca, és a jövőre megjelenő nagyobb SUV is.

A Seat Aronával tehát megérkezett a család legkisebb tagja, mely vegyíti a városon belüli használatban a kompakt formájában rejlő előnyöket a városon kívüli crossover tulajdonságokkal. Mindezeket a magasabb kategóriákban elérhető nagyfokú biztonság és az összekapcsolhatóság egészíti ki a Seat-nál megszokott formával, és a sportosságtól a meggyőző dinamizmusig tartó ötletekkel.

A legnagyobb termelési volument adó spanyol üzemben, a martorelli Seat gyárban gyártott Arona kulcs-szerepet játszik majd a márka értékeinek erősítésében és az eladások növelésében.

Kiemelt Partnereink