Gyártók Egyszerre öt új taggal bővül a Porsche 911-es szériája

Egyszerre öt új taggal bővül a Porsche 911-es szériája

autopro.hu/B.B. | 2017.01.14 06:31

Egyszerre öt új taggal bővül a Porsche 911-es szériája

Alaposan össze kell szednie magát annak, aki a Porsche sikeres szériájából választana: a bőség zavara senkit nem kímél.

Hirdetés

Jelenleg 16 különféle verzióban kapható a Porsche 911, azonban a gyártó alighanem kevésnek találta ezt, így hamarosan érkezik újabb ötfajta változat, írja az autoblog.com. GTS Coupe, Cabriolet, Targa - bár a német sportkocsigyártó kihagyta a Detroiti Autószalont, egy ilyen bejelentésnek ott még nagyobbat szólt volt.

A jövevények közül a legfontosabb, a háromliteres hathengeres motorral szerelt GTS 450 lóerős teljesítményre lesz képes, ami harminccal több a Carrera S-nél. A kocsi vezetési élményét az alapból kínált hétfokozatú manuális váltó növeli. Minden 911 GTS megkapja a gyártó aktív hátsó felfüggesztését – ez alól természetesen kivétel a hátsókerék-meghajtású GTS Coupe.

Az öt új modell feltűnőségéről többek között a Sport Design lökhárítók, a 20 collos felnik és a sötétített hátsó lámpák gondoskodnak.

Az ötösfogat tagjai májustól rendelhetők meg. Nagyjából 36 millió forintos vételárával legolcsóbb a Carrera GTS lesz, míg a két legdrágább modell a Carrera 4 GTS Cabriolet és Targa 4 GTS lesz, ezekért várhatóan 42,5 millió forintot kérnek majd.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink