Gyártók Azért frissül a 2018-as Ford Explorer, hogy a SUV őrület tetején maradjon

Azért frissül a 2018-as Ford Explorer, hogy a SUV őrület tetején maradjon

autopro.hu/Sz.K. | 2017.04.12 12:31

Azért frissül a 2018-as Ford Explorer, hogy a SUV őrület tetején maradjon

Ha nagyon közelről nézzük, láthatjuk, hogy a Ford megújította az eladási listák tetején álló Explorert. Lássuk, mik a változtatások!

Hirdetés

Nincs semmi drasztikus módosítás, de ez így jó, mert a Ford e járműve már így is a legtöbbet eladott autók egyike ebben a kategóriában, és jó okból.

Így inkább újratervezték a kerekeket, és a márka eldöntötte, hogy az egyszerűségre a szegély szintjének változtatásával, egy új biztonsági rendszerrel, néhány friss színnel és kerékmódosításokkal törekszik. A Sport és a Platinum modellek négycsövű kipufogót kapnak.

Az apró újítások közé tartozik, hogy újratervezték a kereket.

2018-ra az Explorer elérhető lesz egy beágyazott 4G modemmel, egy Wifi hotspottal, ami akár 10 eszköz számára egyszerre biztosít jelet, még 50 láb távolságra is a járműtől. A SYNC Connect azt is nyújtja a sofőröknek, hogy ha bárhol otthagyják az autókat, ellenőrizni tudják az autódiagnosztikát bárhonnan. Végül, egy új biztonsági rendszer kerül behelyezésre, ami magába foglalja az adaptív fedélzeti irányítást, az ütközésfigyelmeztetést fékasszisztenssel, vakfolt ellenőrzést, keresztforgalmi figyelmeztetést, sávtartást, automata fénymagasság állítót és esőérzékelő ablaktörlőket.

Ez nagyon ott van, de ha nem keltette fel figyelmét az Explorer újonca, a Ford további SUV-jai is tetszhetnek. „A fogyasztók két fajtája vezeti ezeket az autókat. Az ezredfordulósok és a baby boomerek.” – mondta a Ford alelnöke, Mark LaNeve – „A Ford kész arra, hogy az SUV-k teljes portfolióját kínálja nekik.”

Más szavakkal, várjuk a folytatást!

Kiemelt Partnereink