Gyártók A mindenki számára megfelelő autó koncepcióját mutatta be a Chevrolet

A mindenki számára megfelelő autó koncepcióját mutatta be a Chevrolet

autopro.hu/R.M. | 2017.04.24 14:16

A mindenki számára megfelelő autó koncepcióját mutatta be a Chevrolet

Legalábbis az amerikai gyártó így reklámozza az FNR-X elektromos crossoverjét, ami egyelőre még messze van a sorozatgyártástól.

Hirdetés

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Chevi 2015-ben már bemutatta az FNR-X elődjét, a „sima” FNR-t, melyről azóta sem halottuk, hogy valóban elkészült volna. Most pedig lerántották a leplet a Find New Roads (Találj Új Utakat) sorozat X verziójáról, amely a cég szerint mindenféle ember mindenféle igényét kielégítené az autózás terén. Sajnos azt már nem fejtette ki a Chevrolet, hogy mégis mitől lenne ilyen szuper ez a típus.

Magukon a képeken kívül ugyanis egyelőre nem sokat tudni az autóról, annyi tűnik biztosnak, hogy elektromos motor hajtja majd. A tervek mindenesetre igen megnyerőek, a lekerekített formavilággal, a méretes kerekekkel, és az egymással szemben nyíló ajtókkal. A belső a képeken nagyon high-tech hatást kelt, sok neonfénnyel, és méretes érintőpanellel a műszerfal közepén.

A rajzokon kívül sem műszaki specifikációkat, sem pedig megvalósítási terveket nem kaptunk a gyártótól -írta meg az autoblog.com.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink