Gyártók A győri Audi kiemelten figyel munkatársai egészségére

A győri Audi kiemelten figyel munkatársai egészségére

autopro.hu/W.A. | 2017.02.17 06:30

A győri Audi kiemelten figyel munkatársai egészségére

A napi terhelés oldására többek között masszázsfotel, vibrációs edzőgép, gyógytorna, illetve többféle fizikoterápiás kezelés vehető igénybe, valamint külön kampánnyal támogatják a dohányosok leszokását is.

Hirdetés

Az Audi Hungaria egészségmenedzsmentje arra törekszik, hogy munkatársai egészsége érdekében átfogó szolgáltatásokat nyújtson. A szakterületen közel 30 orvos és munkatárs foglalkozik a betegek ellátásával és a megelőzés feladataival.

Az életmód, a munkakörnyezet és az egészségügyi ellátás alakítható tényezői az Audi Hungariánál mint felelős vállalatnál nagy hangsúlyt kapnak. Az orvos-szakmai csapat Európa szerte egyedi prevenciós programmal járul hozzá ehhez. A napi terhelés oldására többek között masszázsfotel, vibrációs edzőgép, gyógytorna, illetve többféle fizikoterápiás kezelés vehető igénybe, valamint külön kampánnyal támogatják a dohányosok leszokását is. Csak tavaly 9 ezer EKG vizsgálatot és 450 talpdiagnosztikát végeztek.

A vállalat saját mentőszolgálata pedig maximum 3 perc 36 másodperc alatt kiér a győri gyártótelephely bármely pontjára, ha baj van.

A napokban véradást is rendeztek a négykarikás vállalatnál: az önkéntes véradásnak nagy hagyománya van náluk, 2009-ben vezették be, és azóta mintegy 3700 munkatárs nyújtotta karját. Évről évre egyre többen jelentkeznek, csak tavaly közel 1700 emberéletet tudtak megmenteni a véradásoknak köszönhetően. Az önzetlen segítségnyújtás szűrővizsgálat is egyben, így saját egészségének is kedvez, aki ily módon segít másoknak.

Kiemelt Partnereink