Gyártók A Scania újrafogalmazza a „prémium” kifejezést a tehergépjármű iparban

A Scania újrafogalmazza a „prémium” kifejezést a tehergépjármű iparban

autopro.hu/W.A. | 2016.09.22 14:17

A Scania újrafogalmazza a „prémium” kifejezést a tehergépjármű iparban

Az IAA kiállításon készül bemutatni új tehergépkocsi sorozatát a Scania. A négy új generációs jármű mellett kiállítanak még egy hibrid tehergépkocsit, illetve egy LNG üzemű- és egy Crown Edition kivitelű járművet. A buszokat illetően az ügyfelek üzemeltetési tevékenységének optimalizálására bemutatják széleskörű gyártmány és szolgáltatás kínálatukat. A stand kiállítási darabjai a Scania Citywide LE hibrid változata, a Scania Interlink LD gázüzemű motorral és egy Scania Interlink HD.

Hirdetés

A Scania az IAA-ra új tehergépkocsi sorozatával érkezik, melyet a vállalat nem egész egy hónappal ezelőtti világpremierjén lepleztek le Párizsban. „A fogadtatása és az érdeklődés, amit elért, meghaladta legvadabb elképzeléseinket” – mondta Christopher Podgorski, a Scania tehergépkocsikért felelős alelnöke.

Jelenleg a Scania az új tehergépkocsi sorozat intenzív kibocsájtásának szakaszában van. Egyebek közt a vezető európai autós újságírók ellátogattak Södertäljébe, hogy tesztvezetéssel kipróbálják azokat az első változatokat, melyeknél a hosszú távú fuvarozásra összpontosítottak. „Senki sem tévedett a lényeget illetően, hogy ez egy teljesen új, nagy üzemanyag megtakarításokat nyújtó jármű generációt jelent” – mondta Podgorski. „Ugyanakkor elfogadták a Scania elképzelését, hogy új munkamódszert vezetnek be, és az ügyfelekkel folytatott, nyereségre, üzemben tartásra és testre szabott integrált megoldásokra vonatkozó párbeszéd alapján dolgozzák ki az alkalmazásokat. Egyértelműen rálátunk az ügyfelek gazdálkodására és a lehetőségre, hogy több pénzt keressenek befektetve megoldásainkba. A Scania most újrafogalmazza a „prémium” kifejezést a tehergépjármű iparban.”

A standon példákat láthatunk a fenntartható közlekedésre is. Ezek közé tartozik a cseppfolyósított földgázt (LNG) használó, hosszú távok megtételére alkalmas gépkocsi, valamint a Scania egyedülálló hibrid tehergépkocsija, mely meghajtásában kombinálja a hidrogénezett növényi olajat (HVO) használó Euro 6 motort, valamint a zaj- és emisszió mentes elektromos üzemet. Az autóbuszok tekintetében is jelentős választékkal jelenik meg a cég.

Kiemelt Partnereink