Gyártók

Az új Rolls-Royce Phantom: egy kis művészet a műszerfalon

A Rolls-Royce nemrég bemutatott legújabb generációs Phantomja magasra tette a lécet a kifinomultság és a gazdagság terén: csendesen átölel, ahogy beülünk az autóba, a hátsó üléseknél pedig rejtett italos szekrény is van whiskys poharakkal.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.08.06. 06:33

Értékesítési stop az Audinál

Már megint az a fránya emisszió: a négykarikások elővigyázatosságból vonták ki a katalógusokból három modelljüket egész Európában. A labda most a hatóságoknál van.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.08.04. 15:15

Pénzt szimatol Amerika, félhetnek a német gyártók?

Ez gyors volt: már meg is van a nagy pereskedési hagyománnyal rendelkező USA első három vevője, aki megkárosítva érzi magát a német kartell miatt és perindítást fontolgat.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.08.04. 11:25

Automatikus kisalkatrész-raktárt nyit a Škoda

Új, automatikus kisalkatrész-raktárt helyezett üzembe a Škoda Auto a csehországi Kvasinyban működő gyárában, amely a cseh gyártó egyik legnagyszabásúbb modernkori logisztikai projektjeként valósult meg. A Škoda több mint nyolcmillió eurót invesztált ebbe az innovatív koncepcióba.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.08.04. 10:40

Egy szakemberrel kevesebb – Kurt Kelty elhagyta a Teslát

Épphogy kigurultak a gyárból az első Tesla Model 3 elektromos szedánok, a vállalat növekedésének és technológiai innovációjának kulcsemberét veszítette el. A Tesla akkumulátor technológiáért felelős igazgatója, Kurt Kelty elhagyta a gyártót, miután több mint tíz évig dolgozott a vállalattal.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.08.03. 16:35

Stabil pénzügyi eredményekkel zárta az Audi konszern az első félévet

Az előző év hasonló időszakához képest a vállalat javított működési teljesítményén. Az Audi márka világszintű kiszállításai elmaradtak a 2016. első felében regisztrált eredményektől, amelynek oka egy, a kínai piacon tapasztalt átmeneti visszaesés volt. Júniusban a darabszámok ismét emelkedtek Kínában, ahol végül a valaha volt legjobb eredménnyel zárta a márka a hónapot.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.08.03. 15:34

Újabb SUV-val támad a Range Rover

Teljessé teszi modellpalettáját a brit márka, természetesen nem kérdés, mivel. Az új SUV, a Velar az Evoque és a Range Rover Sport közti hézagot hivatott kitölteni.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.08.03. 15:00

Történetének legnagyobb modelloffenzívájára összpontosít a VW

Átfogóan megújul a teljes modell kínálat és a kulcsfontosságú piaci szegmensekben tovább bővül 2020-ig, amikor elindul a márka innovatív elektromos autóinak offenzívája- olvasható a Volkswagen 2017 első félévét értékelő jelentésében.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.08.03. 11:06

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink