Beszállítók Új elnöke van a székesfehérvári Densónak

Új elnöke van a székesfehérvári Densónak

autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.01 11:07

Új elnöke van a székesfehérvári Densónak

Yukihiro Kato vezeti áprilistól a 6000 főt foglalkoztató fehérvári céget. Az elnök nem először jön hazánkba, 20 éve részt vett az üzem telepítésének tervezésében is.

Hirdetés

Elmondása szerint szívesen jár felfedezni a várost szabadidejében. A boltokban bőséges kínálatot lát, jó árakon. Szereti a magyaros ételeket, és érdekli országunk, sokat olvas róla. Érdekli a magyar képzőművészet, a zene és a kultúra is.

Yukihiro Kato több mint 30 éve dolgozik a Densónál, szerinte meg kell küzdenie a magyar cégnek a munkaerőhiánnyal, azonban zászlóvivő az európai piacon. Úgy gondolja, az automatizálás és a digitalizáció elengedhetetlenek a termelés és a hatékonyság növeléséhez.

Elmondása szerint a kommunikáció nagyon fontos a dolgozókkal, ő is elég sokat konzultál velük, és személyes kapcsolatot épít ki az alkalmazottakkal, havonta egyszer pedig a „tea az elnökkel” programon belül bárki beszélgethet vele.

– A kommunikáció fontosságát jelzi, hogy a már épülő új beruházásukban kommunikációs központ is lesz – mondta el a feol.hu-nak.

A termelési célok megvalósítására a vállalkozásnak területet kellene bővíteni. Mivel a lehetőségek korlátozottak, a gyár területén belül épülő létesítménybe helyezik majd át az irodák egy részét, a felszabaduló helyiségeket pedig a termelés szolgálatába állítják. Az új épületben képzési, oktatási centrumot is létrehoznak, amire azért is szükség van, mert a cég aktívan részt vesz a duális képzésben- tette hozzá.

Kiemelt Partnereink