Beszállítók Óriási fordulat jöhet Pest megye üzleti életében

Óriási fordulat jöhet Pest megye üzleti életében

MTI | 2016.04.06 09:12

Óriási fordulat jöhet Pest megye üzleti életében

Megjelent a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) részeként 1 milliárdos keretösszeggel az Üzleti infrastruktúra fejlesztésének támogatása Pest megyében című felhívás.

Hirdetés

A fejlesztési támogatás a vállalkozói környezet és az üzleti infrastruktúra fejlesztését célzó, meglévő iparterületek, ipari parkok, tudományos és technológiai parkok fejlesztésére, indokolt esetben új iparterületek kialakítására, alapinfrastruktúra kiépítésére, bővítésére fókuszál.

Érdemes pályázni

A felhívás célja a gazdaságélénkítéshez és a foglalkoztatási szint növeléséhez szükséges helyi feltételek biztosítása, illetve a helyi gazdaságfejlesztéshez szükséges üzleti infrastrukturális háttér fejlesztésének támogatása. Kiemelten fontos új munkalehetőségek teremtése, a foglalkoztatás növelése a betelepült vállalkozások működési feltételeinek kedvezőbbé tételén keresztül.

Támogatási kérelem benyújtására helyi önkormányzatok, központi költségvetési irányító és költségvetési szervek, gazdasági társaságok, nonprofit gazdasági társaságok, egyesületek, alapítványok jogosultak.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink