Beszállítók Változás a Schneider Electric zalai gyárának élén

Változás a Schneider Electric zalai gyárának élén

MTI | 2016.04.05 09:52

Változás a Schneider Electric zalai gyárának élén

A francia érdekeltségű beszállító kismegszakítókat és tartozékokat előállító zalaegerszegi üzemét mostantól Lengyelországból érkezett szakember irányítja.

Hirdetés

A 330 dolgozót foglalkoztató gyár vezetésével megbízott Krzysztof Zylinski az operatív termelés irányításán, valamint a hatékony értékesítés-támogatás biztosításán túl a gyár teljes átalakításáért felel, amelyet egy kétéves fejlesztési terv keretében kíván megvalósítani. Elődje, Elisa Genua 2002 óta dolgozik a Schneider Electricnél, három év magyarországi tartózkodás után a vállalat spanyolországi központjában folytatja pályafutását.

Krzysztof Zylinski

A közlemény szerint az új igazgató hazája mellett Oroszországban, Kanadában, Franciaországban és Magyarországon szerzett tapasztalatot, eddig többek között programozóként, banki elemzőként, beszerzőként és IT igazgatóként tevékenykedett. A szakember húsz éve dolgozik a Schneider Electric Csoportnál.

A Schneider Electricet Franciaországban az öt legnagyobb beruházó között tartják számon. A tavaly 27 milliárd eurót meghaladó árbevételt elért cégcsoport 100 országban több mint 160 ezer dolgozót foglalkoztat.

Kiemelt Partnereink