Beszállítók Szigeti Tibor lesz az LuK Savaria új gyárigazgatója

Szigeti Tibor lesz az LuK Savaria új gyárigazgatója

autopro.hu/W.A. | 2017.06.09 12:48

Szigeti Tibor lesz az LuK Savaria új gyárigazgatója

A szombathelyi LuK Savaria Kft-ben július 1-jétől Szigeti Tibor tölti be a gyárigazgatói pozíciót - tájékoztatta portálunkat a Schaeffler csoporthoz tartozó társaság.

Hirdetés

Szigeti Tibor 1999 óta dolgozik a vállalatnál, ahol egy összeszerelő terület szektorvezetőjeként kezdte karrierjét. 2012-től az összeszerelő és alapanyag előállító területekért felelt termelési vezetőként. 2016. júliusa óta pedig a korábbi területek mellett a logisztika, épület karbantartás és célgép gyártás területeket is vezeti.

Szigeti Tibor Michael Reinigtől veszi át a gyárigazgatói pozíciót, aki 2008 óta vezette az LuK Savaria Kft-t. Az elmúlt években nemcsak a munkavállalói létszám, hanem a termelési portfolió, valamint a termelő területek nagysága is bővült, melyek mind a folyamatos fejlődést, növekedést biztosították. Reinig úr Szombathely város gazdaságának fejlesztése érdekében végzett munkáját 2013-ban Éhen Gyula-díjjal, az oktatási életben tett erőfeszítéseit 2015-ben a Nyugat-magyarországi Egyetem Rektora és a Természettudományi és Műszaki Kar Dékánja címzetes főiskolai docens címmel ismerte el. Reinig úr karrierjét egy másik Schaeffler gyárban folytatja.

Kiemelt Partnereink