Beszállítók Mérnök? Munkát keres? Jelentkezzen a Delphihez!

Mérnök? Munkát keres? Jelentkezzen a Delphihez!

autopro.hu | 2017.04.13 13:51

Mérnök? Munkát keres? Jelentkezzen a Delphihez!

Magasan-képzett mérnököket, főként szakma-specifikus ismeretekkel és gyakorlattal rendelkező villamos- és minőségbiztosítási mérnököket keres a szombathelyi Delphi.

Hirdetés

Emellett középfokú végzettséggel betölthető karbantartói és technikusi álláshelyeket is hirdetnek, és szakképzettséggel nem rendelkező gyártósori összeszerelő operátorokat is keresnek.

A tanulók számára is kínálnak lehetőségeket a termelésben, a szerszámüzemben, irodai pozíciókban, vagy épp a mérnöki területen. Az alapfokú végzettséggel rendelkező jelentkezők a termelési és raktározási munkakörökben tölthetnek be állásokat, míg a szakközépiskolai végzettséggel rendelkezők a karbantartási és szerszámjavítás területén betöltendő állásokra jelentkezhetnek. A főiskolai, vagy egyetemi végzettséggel rendelkező pályakezdők a mérnöki, a minőségbiztosítási, valamint a pénzügyi területen helyezkedhetnek el. A Delphi versenyképes fizetést és különféle juttatásokat kínál a náluk elhelyezkedő munkavállalóknak, amely kompenzáció egy gondoskodó vállalati programmal is kiegészül.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink