Beszállítók Japánban erősít a Rába

Japánban erősít a Rába

autopro.hu/G.I. | 2016.07.04 15:03

Japánban erősít a Rába

A győri vállalat a Sojitz Corporation partnereként a következő öt évben is futómű-modulokkal és főegységekkel látja el a japán OEM piacot.

Hirdetés

A megállapodás alapján a Rába különféle futómű-megoldásokat szállít több ezer, jellemzően áruszállításra tervezett középnehéz teherautóhoz és speciális alacsonypadlós buszhoz. Mindkét termékcsaládot a Rába fejlesztette és alakította a japán piac igényeire.

A társaságot megbízható és hosszú távú üzleti partnerként tartják számon a szigetországban, hiszen immár 20 éve látja el a japán piacot saját fejlesztésű futómű-megoldásaival. A most tető alá hozott megállapodás a felek hosszú távú elkötelezettségét bizonyítja piaci jelenlétük fenntartására és új üzletfejlesztések megvalósítására Japánban.

A kooperáció célja, hogy a magyar vállalat korszerű standard és saját fejlesztésű futómű-megoldásokkal lássa el a világ élvonalbeli járműgyártóit, a tervezéstől egészen a termékek beépítéséig.

A Sojitz Csoport közel 400 leányvállalatot és kapcsolt vállalkozást ölel fel Japánban és számos más országban. A társaság széleskörű, általános kereskedelmi tevékenységet folytat világszerte: adás-vétel,
import és export, termékek előállítása és kereskedelme, szolgáltatások nyújtása, projektek tervezése és kivitelezése. A Sojitz egyebek között jelen van az autóiparban, az erőmű- és energiaszektorban, a bányászatban, a vegyiparban, az élelmiszeriparban, a mező- és erdőgazdaságban, fogyasztói cikkek gyártásában és ipari parkokban.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink