Beszállítók Hoffmann Károly: már 2019-2020-as megrendeléseket készít elő a Sanmina

Hoffmann Károly: már 2019-2020-as megrendeléseket készít elő a Sanmina

Gulyás Géza | 2016.12.16 12:30

Hoffmann Károly: már 2019-2020-as megrendeléseket készít elő a Sanmina

Eredményes év után a tatabányai székhelyű Sanmina-SCI Magyarország Kft. dolgozói és vezetői két karácsonyi partin ünnepeltek: a megyeszékhely sportcsarnokába a Sanmina IMS gyárából ötszázan, a tatai Hotel Gottwaldba a Sanmina SGS gyárából kétszázan érkeztek.

Hirdetés

– Sikeres évet zártunk, mindenkinek nagyon köszönöm a munkáját – mondta köszöntőjében a tatabányai sportcsarnokban dr. Hoffmann Károly ügyvezető igazgató. – Örvendetes hír, hogy folyamatos a növekedés; ez az árbevételt, a hatékonyságot, a profitot és a dolgozók számát egyaránt jelenti. Jelenleg az IMS gyárban 850, az SGS gyárban pedig 300 a munkavállalók száma. High-tech berendezéseink vannak, több teljesen robotizált cella, automatizált anyagmozgató berendézések. Ennek ellenére a létszámunk a tervek szerint nagyobb lesz, és ami szintén fontos, a munka érdekesebb. Versenyképes jövedelmet kínálunk és hosszú távra biztonságot, hiszen sok az új vevőnk, már néhány 2019-2020-as üzletet is előkészítünk. Bízom a stabilitásban, és abban, hogy a további sikerekhez mindenki hozzájárul a maga területén a feladatok gyors, pontos, kreatív megoldásával.

Az évzárón hetvenhat dolgozót szólítottak a színpadra. Hatvanöten kaptak időjárás-jelző állomást, ők tíz éve dolgoznak a Sanminánál, a másfél évtizede itt dolgozók, tizenegyen, egy-egy értékes karórát vehettek át.

Tatabányán elektronikai gyártás folyik, fókuszban az autóiparral. Világszínvonalú a géppark és a technológia, komplex rendszerteszteket is végeznek, széles körű a mérnöki támogatás. A telekommunikációs és az orvostechnikai gyártás is színesíti a palettát.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink