Beszállítók Femomatik: megoldások haszongépjárművek és személyautók számára

Femomatik: megoldások haszongépjárművek és személyautók számára

2016.10.20 15:24

Femomatik: megoldások haszongépjárművek és személyautók számára

A piliscsévi Femomatik, karöltve a német anyavállalatával, a Technomatikkal a nemzetközi autóipar egyik elismert fejlesztő- és beszállító partnere.

Hirdetés

Személyautó- és haszongépjárműipari vevőinknek a pneumatikus, mechatronikus és hidraulikus komponensek területén igényes termékeket állítunk elő (váltókarok, munkahengerek, szelepek, komponensek, bérmunka).

Házon belül használt technológiák mellett (forgácsolás, műanyag fröccsöntés, tisztítás/zsírtalanítás, kábelkonfekcionálás, szerelés, validálás) a teljes beszállítói lánc felügyelete is a tevékenységhez tartozik.

Mi megvalósítjuk Önnek az elgondolásait – az ötlettől a szériagyártásig!

Vevőinkkel együtt minden projektben a legmagasabb elvárásoknak megfelelő nagy teljesítőképességű terméket fejlesztünk. Ezzel a Femomatik egyesíti az innovációt a fejlesztésben, a minőséget a szériagyártásban és a szállítási megbízhatóságot a logisztikában.

A mi know hownk az Ön felhasználására!

Pneumatikus aktuátor-családunk moduláris lehetőségekkel eddig is elérhető volt meglévő és új vevőink számára is, de a fejlesztések nem állhatnak meg. Ezért is szeretnénk bemutatni az ún. Technomatik Pneumatic Smart Actuator (TPSA) termékünket.

A TPSA a szenzort, a digitális szeleptechnikát és elektronikát egy funkcionális egységbe integrálja és testre szabott megoldást kínál a fokozatmentesen szabályzott pneumatikus aktuátorok széles felhasználási területén.

A TPSA a legköltséghatékonyabb alternativája az analóg proporcionális szelepek, a pneumatikus munkahengerek valamint a mechatronikus aktuátorok összekapcsolásának.

A vevőspecifikus projektekben olyan megoldásokat fejlesztünk, melyek a haszongépjárműiparban a pneumatikus rendszerek számos felhasználási területét lefedik (kipufogógáz újrahasznosítás, motorfék, kipufogófék stb.).

Az egyedi rendszerek fejlesztésekor a pneumatikus hengerek bevált technológiájára építünk, mely egy speciális szenzortechnológiával egészül ki. Ilyenkor többek között a gazdaságosságot a hőállósággal (-40°C és +150°C között) kombináljuk, kiegészítő vízhűtés nélkül.

Új vevői kapcsolatok kiépítését továbbra is folytatjuk mind a meglévő termékkörrel, mind az új termékekkel, mind pedig a bérmunkagyártással. Természetesen nyitottak vagyunk az új igények megvizsgálására is.

További információkat kaphatnak a www.femomatik.hu honlapon, illetve szívesen látjuk Önöket az Automotive Hungary kiállítás 101C standján.

Matusek Miklós
Tel: 003633-535-506
E-mail: [email protected]

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink